Problem dgn turbo lister

jutawansenyap

freshman
Joined
Nov 22, 2007
Messages
29
Points
1
Salam Semua..

harap ade yg sudi membantu..
sy dah cuba banyak kali utk listkan product guna turbo lister ni..before this xde apa2 masalah. tp pagi ni bila nk list, dia kuar cmni

Error 1 of 1

Item condition required

Condition is required for this category.


Warning 1 of 1

Item condition definitions have changed.

Although condition definitions have changed, we have retained the condition value as specified in the original listing.

sy dh ubah condition pon still gak jadi cmni..harap otai2 or sapa2 yg ade pengalaman cmni bleh kongsi info cmne nk solve problem ni. thank you so much
joharihashim
 

yong92

freshman
Joined
May 22, 2010
Messages
12
Points
0
sy pun ada masalah dgn tL ni tapi kat shipping. dah siap2 isi utk shipping type, shipping service & shipping cost tapi bila nak upload kotak2 ni kosong. if 1-1 ok la tapi sy nak merempit. sejak semalam dah ni. double check punya pasal, terpaksa 2 kali upload cara manual. masih tak nampak apa yg silap.
 

Matyahoo

freshman
Joined
Jul 19, 2010
Messages
137
Points
0
aku pon pernah kena, tapi aku try buat 1 list kat website ebay pastu dia akan guide from A-Z. siap guide shipping.
pastu korang upload. kalau boleh list.

pastu bukak TL copy je dari situ.
 

sterne

freshman
Joined
Dec 23, 2009
Messages
63
Points
0
Buka TL. Pergi ke Tools - check for program updates. Install lepas tu restart.
Saya pernah try yang update ni. tapi hang tengah jln.
Akhirnya, back up semua, uninstall, download yang latest, then install blk.

kalau ada yg try update tak berjaya, buat camni jelah :D
 
Top