Premium & Pro WP Theme + MRR - RM1.00 Sahaja

Joined
Jun 15, 2007
Messages
95
Likes
0
Points
6
Offline
#63
ada lagi ker offernya.....kalau ada nak 1 ekk, tapi esok2 kot saya buat trensfer ke akaun... now nak menatap2 photo2 eksklusif kar WC Gathering :)
 

torrez

freshman
Joined
Apr 10, 2008
Messages
48
Likes
1
Points
8
Offline
#65
ada tak lagi offer nih? Aku pun nak jugak... boleh buat bayaran pakai paypal?


mail:zamri79[at]gmail.com
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#66
Terima kasih soha, sy dah send theme tersebut ke email awak. Jika ada apa2 masalah sila PM sy semula.

torrez,
Sila check PM anda. :D

Untuk pengetahuan forumer sekalian, skang dengan harga RM10 sy telah menambah lebih dr 10 premium wp theme dan bonus koleksi plugin wp disertakan bersama.

Sesiapa yg berminat boleh menghubungi sy melalui PM atau reply post di thread ini. Terima kasih :D
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#68
En Abu Hanis check PM,

Theme ni mmg sesuai utk apa2 site pun memandangkan size theme yg lebar dan sesuai utk dimuatkan video anime.
 
Joined
May 22, 2007
Messages
6,621
Likes
2
Points
38
Offline
#72
saya pun nak... nak tunggu harga naik laaa.... hohohooo

bak sini nomor akaun maybank... rm10 henggit....????
 
Last edited:
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#77
Salam kengkawan,

Sila check pm erk, sorry reply lambat hari ni terpaksa merayap ke kl satu hari then balik terus tido. Letih betul bila merayap time2 pose ni.
 
Joined
Aug 22, 2007
Messages
211
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
#78
Salam kengkawan,

Sila check pm erk, sorry reply lambat hari ni terpaksa merayap ke kl satu hari then balik terus tido. Letih betul bila merayap time2 pose ni.
ish2..merayap ape neh.. jagan badan tu..ahaha
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#79
wancyber sy dah send ke email..sila check yerk kalau tak terima sila inform sy.

od3n~pi htr dokumen jap kat kawan..then disebabkan kedekut rm5 tak mo naik teksi..sanggup jalan kat area ampang tu 30 minit.. :p
 
Top