Premium & Pro WP Theme + MRR - RM1.00 Sahaja

torrez

freshman
Joined
Apr 10, 2008
Messages
48
Points
8
ada tak lagi offer nih? Aku pun nak jugak... boleh buat bayaran pakai paypal?


mail:zamri79[at]gmail.com
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Terima kasih soha, sy dah send theme tersebut ke email awak. Jika ada apa2 masalah sila PM sy semula.

torrez,
Sila check PM anda. :D

Untuk pengetahuan forumer sekalian, skang dengan harga RM10 sy telah menambah lebih dr 10 premium wp theme dan bonus koleksi plugin wp disertakan bersama.

Sesiapa yg berminat boleh menghubungi sy melalui PM atau reply post di thread ini. Terima kasih :D
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
surfaddict ..aku nak satu..so kita leh jual ke theme tu n leh ubah ke theme tu
Boleh diubah dan dijual balik, Sila check PM awak.Thanks

nak jugak bak no acct. ada lagi ka yg 10 tu
Sila check PM, tawaran RM10 still on before sy transfer produk ni ke minisite format. :D
 
Top