[ PRE-LAUNCH] - Akuan Premium Emelmatik.com [DISKAUN 50%]

Booz

Newbie
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,317
Points
36
Salam Warga WC:

Masih mencari-cari autoresponder bajet, berkualiti dan MADE IN MALAYSIA?

Masa untuk anda membuat pilihan bijak sekarang! Emelmatik menawarkan
apa yang anda perlukan dalam autoresponder dan paling hebat adalah
anda tidak memerlukan membayar yuran berbentuk bulanan malah sesiapa
sahaja boleh menggunakan autoresponder ini secara PERCUMA!

Jika anda mahu review atau test-drive, jom daftar di http://goo.gl/Pk8S1

Anda akan diberikan satu akaun autoresponder dimana anda boleh
menghantar 1000 emel sebulan dan menyimpan 500 list/emel. Akaun ini akan
kekal aktif selagi Emelmatik.com mendapat sokongan dari pengguna.

Semperna perlancaran rasmi Emelmatik.com pada 1hb April 2012. Kami juga
melancarkan pakej Premium, dimana feature lebih advance untuk menghantar
emel unlimited, menyimpan list unlimited dan pelbagai feature yang tiada dalam
akaun free.

Dan harga adalah cuma RM85.00 sahaja untuk sekali bayar. Bermakna akaun
anda akan kekal premium seumur hidup cuma sekali bayar sahaja.

Mari kita baca testimonial pengguna-pengguna Emelmatik

WOW! Sistem Autorensonder TERBAIK!


Saya amat berpuas hati menggunakan servis
Emelmatik dan setanding dengan Autorensponder
International seperti Trafficwave. Saya mula cuba
daftar Percuma dan amat mudah menggunakan
sistem emelmatik beserta dengan panduan.

Saya boleh katakan RUGI jika tidak menggunakan
Autoresponder Malaysia yang tidak yuran bulanan!
Pasti menyesal membayar setiap bulan menggunakan
autoresponder international.


Yang Ikhlas,
Muhammad Fie
http://viralfbtraffic.info
Made In Malaysia

testimonial-Selama ini saya tak gunakan autoresponder lain seperti yang digunakan oleh ramai marketer Malaysia seperti Aweber kerana mahal. Kini saya dah jumpa autoresponder buatan anak Malaysia sendiri. Kalau mula-mula rasa ragu boleh guna pakej percuma tapi tak setanding jika guna pakej premium. Dengan guna pakej premium macam-macam yang kita boleh dapat seperti bayar hanya sekali seumur hidup. Mana nak dapat. Semestinya saya setia dengan emelmatik.com-jemana autoresponder yang boleh diyakini.

Amilia
http://amiliastudio.com.
Save cost dan bajet jika anda baru dalam IM

Saya telah menggunakan emelmatik selama beberapa minggu. memang best dan terbaik!! sebelum ini saya menggunakan autoresponder yang berbayar. pada permulaannya memang sanggup nak bayar, tp bila dah setiap bulan nak bayar jadi satu bebanan kepada saya. Maklumlah, sales tak seberapa. tp duit tiap bulan kena sediakan untuk bayar autoresponder.

Mujurlah emelmatik diperkenalkan. dapat jimat sedikit cost saya dalam IM. Saya masih baru, sebab tu income tak seberapa lagi...hehehe

So, nasihat saya bagi yang beru bermula, pilihan emelmatik sebagai autoresponder memang pilihan yg tepat!tak cuba, tak tahu


Mohd Ismail Asmawi a.k.a Mawfiz
www.PakarRotisweetbun.com
Terbaik Untuk Newbies!

Saya Berasa Amat Bertuah Kerana Mnenemui Sistem EmailMatik Yang Telah Membantu Saya Di Dalam
Perniagaan Internet Saya...Tanpa Adanya Sistem EmelMatik Ini..Kemungkinan Saya Amat Sukar Untuk
Menjalankan Perniagaan Internet Saya,,,Kerana Apa...Kerana Saya Baru Sahaja Menceburi Bidang Internet
Dan Tiada Modal Untuk Mendapatkan Segala Keperluan yang Ada..

Namun Alhamdulillah EmelMAtik Telah Membantu saya Dan Memberikan Perkhidmaan Percuma Yang
Amat Memuaskan...Bagi Sesiapa Yang Belum Menyertainya Cepatlah Mendaftar Kerana Ianya Percuma
Dan Anda Boleh Menguprage Sistem Anda Nanti...Apapun You Are The Best.....EmelMatik...

Extra Golden(www.Golden2610.com)
Ramizan Ramli
http://www.ExtraGolden.hpage.com
Bro ada offer tak??

Hehehe, berita baik untuk anda, semperna pre-launch kami akan menawarkan
potongan sehingga 50% iaitu cuma RM42.5 sahaja untuk memiliki akaun premium ini.

Dan harga tawaran ini akan ditutup sebaik sahaja kuota dipenuhi sebelum 7hb April 2012.
Jadi anda dinasihatkan bertindak pantas mulai sekarang!!

Anda boleh PM saya untuk mendapatkan detail lanjut atau klik link dibawah untuk
terus mulakan pembelian https://emelmatik.com/premium

PERINGATAN : anda perlu mendaftar dahulu akaun free sebelum membuat pesanan
premium. link daftar http://goo.gl/Pk8S1

Selamat maju jaya dalam IM

Boon
Admin
Emelmatik.com
 

Booz

Newbie
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,317
Points
36
Lagi testimoni pengguna Emelmatik.com

Salam hormat,

Saya telah menggunakan sistem autoresponder Emelmatik ini dalam urusan menyampaikan maklumat kepda pelanggan-pelanggan yang sebelum ini telah optin untuk menerima kursus yang saya sediakan. Memang saya gunakan sistem ini secara percuma di perengkat ini kerana inilah peluang untuk saya menguji sama ada ia sesuai dengan saya ataupun tidak. Saya dapati sistem ini cepat dan tidak ada masalah dalam mengendalikannya. Tambahan pula apa juga masalah yang timbul boleh sahaja merujuk kepada panduan yang diberikan.
Dengan menggunakan autoresponder Emelmatik ini, ia dapat memudahkan saya menyediakan beberapa 'squeeze page' tambahan lagi bagi kempen-kempen promosi affiliates yang saya ceburi.

Jauh di sudut hati saya, saya sangat menharapkan supaya sistem autoresponder ini dapat berkembang dan bertahan selama mana yang mungkin.

Terima kasih

[email protected]

Bagi saya autoresponder ini memang bagus dan setanding dengan international autoresponder...lgpun buatan tempatan...

Fungsi2 penggunaan juga tidak merumitkan lagipun ada panduan diberikan percuma...

Form yang mesra pelanggan dan boleh edit untuk citarasa sendiri dan bnyk lg...nak lagi bnyak upgrade Premium...

Sy pon dah otw nk upgrade Premium...Thanks Booz

RadiAlias
 
Last edited:

blankoguy85

Newbie
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,953
Points
36
Anda akan diberikan satu akaun autoresponder dimana anda boleh
menghantar 1000 emel sebulan dan menyimpan 500 list/emel. Akaun ini akan
kekal aktif selagi Emelmatik.com mendapat sokongan dari pengguna.
statement ni tak menahan bro BOON..
he he he..

buat saya tertanya2 sekejap jikalau jadi sebaliknya..

free BUMP utk TT..:D
 

Booz

Newbie
Joined
Dec 31, 2009
Messages
1,317
Points
36
soalan bagus,

jika tiada sokongan makna servis saya tidak laku dan akan tutuplah. :D
tapi walau apa pun, saya yakin akan dapat sokongan :D
 

RadiAlias

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
921
Points
0
Bro Booz...

Sy dah ada akaun free nie sbln lepas...

Jika sy nk convert premium blh dapat x diskaun 50% nie?

Statement Yang Menarik Minat Saya Untuk Convert Premium...

Semperna perlancaran rasmi Emelmatik.com pada 1hb April 2012. Kami juga
melancarkan pakej Premium, dimana feature lebih advance untuk menghantar
emel unlimited, menyimpan list unlimited
dan pelbagai feature yang tiada dalam
akaun free.
TESTIMONI SAYA :

Bagi saya autoresponder ini memang bagus dan setanding dengan international autoresponder...lgpun buatan tempatan...

Fungsi2 penggunaan juga tidak merumitkan lagipun ada panduan diberikan percuma...

Form yang mesra pelanggan dan boleh edit untuk citarasa sendiri dan bnyk lg...nak lagi bnyak upgrade Premium...

Sy pon dah otw nk upgrade Premium...Thanks Booz :)
 

chocobo244

freshman
Joined
Mar 5, 2009
Messages
90
Points
0
Hi Bro,

Sahaja nak tanya kalau tawaran 50% masih valid? Sebab akaun Maybank transaksi saya tidak dapat diaktifkan masa saya di overseas minggu lepas.
 

alamiku

freshman
Joined
Apr 21, 2012
Messages
33
Points
0
macam mana nak buat opt-in form dengan emelmatik? boleh jelaskan untuk newbie cam sy x?
 

alamiku

freshman
Joined
Apr 21, 2012
Messages
33
Points
0
owh..dalam ebook tu ade bgtau x cara nak buat opt in form?
 
Top