Pra-Pelancaran Koleksi Perisian Usahawan Internet Malaysia

Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#1
Assalamualaikum/ salam sejahtera, warga Wang Cyber sekalian.

Hari ini, saya mulakan pra-pelancaran produk pertama saya iaitu

"Koleksi Perisian Usahawan Internet" yang bakal dilancarkan tidak lama lagi.

Jadi, kepada 100 subscriber yang pertama, anda akan memperoleh salah satu daripada koleksi perisian tersebut secara percuma.

Manakala, 50 pembeli pertama, akan mendapat diskaun 50%.

Yelah, saya ni budak hingusan baru belajar. Huhu :)


Harap dapatlah buat sesuatu yang terbaik.

Ini dia URL untuk mengikuti perkembangan produk tersebut :

www.perisian.blogsendiri.com

Sekian dari saya,

TQ :)
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#4
Alhamdulillah, dah mula ramai yang subscribe untuk dapatkan 1 perisian saya yang percuma. Sasaran produk "Koleksi Perisian Usahawan Internet" ni, kepada newbie dan intermediate.


Alamat URL web : www.perisian.blogsendiri.com

Tapi, kalau yang pro & otai pun nak beli jugak, tak kisah. Lagi bagus. :)

Yer, 100 subscribers yang terawal, akan memperolehi 1 produk tersebut dengan percuma.
Produk yang mana satu? Hm, rahsia.. Tunggu je nanti.

Sebenarnya, tak derlah over confident pun. Harap2nyer takderlah masalah lain pulak. :)
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#7
Azhar, Mydeuter, Maizul @ Cikgu Online dan semua2 yang sudi subscribe ..
Terima kasih pada sokongan anda semua..

Saper2 yang ada pertanyaan pasal produk "Koleksi Perisian Usahawan Internet" ni, boleh PM saya. :)
TQ
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#8
Pra-Pelancaran "Koleksi Perisian Usahawan Internet Malaysia"

Jangan bimbang semua. Masih ada agak banyak lagi kuota untuk 100 subscribers terawal mendapat 1 perisian percuma daripada koleksi tersebut..
Sekali lagi, rujuk di sini : www.perisian.blogsendiri.com

Tempahan awal (50 terawal dapat diskaun 50%) juga boleh dibuat, melalui laman di bawah :

http://www.perisian.blogsendiri.com/tempahan-awal.htm
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#9


Di atas adalah antara yang terkandung dalam Pakej "Koleksi Perisian Usahawan Internet".
Masih ada 84 lagi tempat kosong untuk subscribers terawal mendapat 1 perisian saya yang percuma + 3 Bonus.

Dan dah ada 3 orang yang menempah untuk membeli.

Harga ASAL = RM 29.95

harga 50 tempahan pembelian terawal = RM 15 !!

Sebelum saya terlupa, Diskaun 50% ini, untuk tempahan 50 terawal untuk pembelian. hanyalah bagi yang membeli melalui thread ni sahaja. :)

Sekali lagi, ini adalah link laman web jualan tersebut :

www.perisian.blogsendiri.com

Cepat sebelum terlambat.
Untuk jadi reseller, boleh PM saya.. Hanya terhad 20 orang sahaja. :)

Insya Allah, akan launch tak lama lagi..

 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#11
Assalamualaikum..

Sekarang ni saya nak buat survey.

Antara kesemua produk perisian yang terdapat di www.perisian.org, yang mana satukah yang korang semua mahu FREE?

Memang nak bagi. (pada 100 subscribers terawal la).
Tapi nak buat survey gak.

Just pada pandangan pertama tu tengok, nak yang mana satu?

;)
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#12
Assalamualaikum.
Demi kemudahan semua orang, saya menukarkan URL untuk laman web produk "Koleksi Perisian Usahawan Internet" kepada URL :

www.PerisianInternet.com..



masih ada ruang untuk menjadi 100 subscribers terawal (1 perisian percuma + 3 bonus) dan 50 penempah terawal (Diskaun 50%).

Tawaran ini saya hadkan sehingga 12.00 tengah malam esok (29 Julai 2007, Jumaat) sahaja. :rolleyes:

Kepada yang dah subscribe, jangan bimbang. :)
Janji saya kepada awak semua, akan saya tunaikan. :)

www.perisianinternet.com
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#13
Dan sesiapa yang berminat jadi reseller, sila PM saya. :)

Insya Allah, program affiliate untuk produk ini juga bakal dilancarkan! :)
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#14
Oh, rupanya ada silap faham dengan hosting web saya.

Ini dia laman www.perisianinternet.com yang masih menerima tempahan awal..

Harga asal : RM 29.95
Harga diskaun sebelum 12 malam ni, 29 Jun 2007 : RM 15. Boleh buat tempahan di www.perisianinternet.com



Harga untuk jadi reseller : RM 97 untuk 20 orang terawal + 200 bonus tambahan + 14,000 koleksi tulisan Windows + beberapa ratus template laman web profesional!

Harga menjadi reseller untuk 50 orang yang seterusnya : RM 127 untuk 50 orang seterusnya + 200 bonus tambahan + 14,000 koleksi tulisan Windows + beberapa ratus laman web profesional..

Jadi, jangan terlambat.

nk jadi reseller, setakat ni, just PM saya.
Terima kasih kepada yang dah berminat jadi reseller saya. :)
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#15
Oh, usah pening dengan tawaran saya. Yang penting, segala ebook cover dan box cover yang ditunjukkan dalam thread ni, adalah dalam satu pakej lengkap!

RM 15 sebelum 12 tengah malam ni.

www.PerisianInternet.Com

Murah sangat, kan?

Dan tak lupa saya ucapkan terima kasih kepada beberapa orang yang sudi bagi testimoni untuk surat jualan saya. :)

www.PerisianInternet.Com
 
Joined
Apr 30, 2007
Messages
364
Likes
1
Points
18
Offline
#17
Assalamualaikum.

Tawaran terhad "2,000 Ayat2 Surat Jualan Membunuh" masih dibuka.
Asalkan anda membeli "Koleksi Perisian Usahawan Internet" sebelum 4 Ogos, anda masih berpeluang untuk mendapatkan 2,000 Koleksi Tersebut.

Untuk maklumt lanjut, layari :

www.perisianinternet.com
 
Top