PPL - Rahsia Jana RM1,000 Seminggu Dengan Google Adwords; Teknik Promosi Unggul PPC

Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#1

Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :)

antara cara promosi terkesan untuk sebarang promosi online, adalah pengiklanan di google adwords. antara sebab utamanya adalah, kita 'memperguna' search engine google itu sendiri! hah... bukankah 'perguna' ini adalah terbaik sekali; memandangkan google setakat ini adalah antara search engine yang terbaik!

dan... kini, terbongkarlah satu teknik promosi unggul dalam program pay-per-click ini; iaitulah ebook PERCUMA - PAY-PER-LEAD 'Rahsia Menjana RM1,000 Seminggu Dengan Google Adwords; Teknik Promosi Unggul PPC' yang ditulis oleh rakan IM saya, Bearnerd Bondly. :)

hoh! macam tak percaya pun ada... mampukah dengan hanya teknik promosi melalui google adwords ini dapat dan mampu menjana pendapatan sehigga RM1,000 seminggu! hoh!

namun, setelah membacanya dengan begitu tekun sekali, saya mendapati bahawa teknik ini adalah begitu relevan! malah... ia terbukti!

Bearnerd memulakan ebook ini dengan amat baik sekali. dia menyentuh bab conversion rate. sebenarnya... bab inilah bab terpenting kepada setiap apa juga cara promosi sekalipun. bab conversion ratelah yang akan seterusnya berperanan untuk menambahkan wang di kocek anda! ia bagaikan pintu buka kepada sebuah empangan! apabila ia dibuka sahaja... air deras akan terus mengalir!

dalam bab ini, Beanerd menyentuh bahawa betapa pentingnya conversion rate. antara poin yang terpenting adalah kuasai kuasa skill targeted marketing; menarik trafik yang berkuasa dan berkualiti. ini adalah penting kerana walaupun dengan jumlah trafik yang kecil... kita kena pastikan conversion rate yang terhasil adalah lebih memberangsangkan berbanding dengan mendapat trafik yang besar melalui cara promosi yang lain!

dan... antara yang menarik lagi, adalah tip-tip yang diperkongsi Bearnerd. walaupun kekadang ia sememangnya nampak mudah... namun, aplikasi kepadanya secara optimum adalah berkesan sekali! antaranya, tip untuk menulis kandungan landing page dan tip untuk menlis email follow-up.

dan lagi... antara input-input terpenting di dalam ebook ini adalah 2 langkah untuk mengoptimasikan kempen google adwords anda, dan 6 langkah kepada teknik menjana wang dengan google adwords. heheheh... saya tidak mahu panjang lebar ulas tentang input-input penting ini, anda bacalah dan amatilah sendiri nanti ya...

secara rumusnya... panduan ini adalah lengkap dan berkesan. saya tidak semudahnya bercakap sebegini sekiranya saya tidak menyedarinya dengan sebaik mungkin. dengan paparan screenshot-screenshot yang sememangnya banyak membantu, Bearnerd menjadikan ebook ini begitu eksklusif.

JANGAN DAFTAR GOOGLE ADWORDS SEBELUM ANDA KETAHUI PANDUAN INI!!!
- Teknik PPC Unggul Promosi Google Adwords


p/s: secara mudahnya... pay-per-lead adalah satu sistem yang dibina supaya anda dibayar daripada setiap orang yang mendownload sesuatu melalui link promosi anda. jadi, untuk pay-per-lead Bearnerd ini khususnya... anda akan dibayar RM0.25 kepada setiap download! jadi... downloadlah sekarang ya.

p/p/s: sejujurnya, pada pendapat saya, Bearnerd boleh menjual ebook ini dengan senang sahaja... tetapi, Bearnerd tidak berbuat sebegitu. jadi... jangan hanya melihat sahaja... downloadlah sekarang ya.
 
Last edited:
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#2
aiii... tak ada orang download ke...??? huhuhu... :D anway, thanks
kepada sesiapa yang download... apa pula pendapat anda,
terutamanya aku? :)
 
Joined
Sep 12, 2008
Messages
669
Likes
4
Points
18
Offline
#3
saya dh download awal2 tadi..:)

mmmm..apa yg mampu sy katakan lagii..? hanya mampu tersenyum dan mengangguk2 kepala seorg diri sambil mnyerap ilmu yg tbentang dalam ebook ini..:D
 
Joined
Sep 25, 2008
Messages
1,641
Likes
4
Points
38
Offline
#4
Aq baru aje lepas dw ebook tu. Masih panas lagi nie. Tunggu masa aje nak belek.
 
Top