Pop up mengganggu..

potgasace

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
52
Points
6
Kenapa ada pop up yg amat men jengkelkan apabila klik mana2 link di main page?

Pop up tu bunyi macam ni.
"are you sure to navigate away from this page?"

Korang ada dapat tak? Aku rasa benda ni amat lah menganggu. Harap pihak admin dapat remove.
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,342
Points
38
Aku dah lama rasa camtu...cuma tak sempat nak bukak thread. Lagi pun sekarang nie aku dah kurang bukak WC, gara2 kes popup tu ler... siyes cakap.
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,342
Points
38
Kat muka depan, homepage....
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,342
Points
38
Nie SC dia:

Jenis aku suka buka homepage wangcyber dan refresh untuk tengok psoting terbaru di forum.

Cuba bayang kalau 10 kali aku refresh, kuar 10 kali popup yang sama. Tension btol.
 
Last edited:

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,342
Points
38
imabiz pakai browser apa?
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,752
Points
36
tgk setting kalau enable pop up atau x..

pastu maybe new member jer yg dpt pop up camtu kot.. :D
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,342
Points
38
New member apanya...tengok join date aku .
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
dah terbiasa masuk ikut main page..tengok "Terhangat @ Forum". nak buek camno..ikut je lah...tapi tak pernah bukak pun pop up tu..
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,342
Points
38
Tapi aku perasan sebentar tadi dah tak kuar...mungkin admin dalam diam edit kot :D
 
Top