Pop up mengganggu..

Joined
Jul 19, 2008
Messages
52
Likes
0
Points
6
Offline
#1
Kenapa ada pop up yg amat men jengkelkan apabila klik mana2 link di main page?

Pop up tu bunyi macam ni.
"are you sure to navigate away from this page?"

Korang ada dapat tak? Aku rasa benda ni amat lah menganggu. Harap pihak admin dapat remove.
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,328
Likes
0
Points
38
Offline
#2
Aku dah lama rasa camtu...cuma tak sempat nak bukak thread. Lagi pun sekarang nie aku dah kurang bukak WC, gara2 kes popup tu ler... siyes cakap.
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,328
Likes
0
Points
38
Offline
#7
Nie SC dia:

Jenis aku suka buka homepage wangcyber dan refresh untuk tengok psoting terbaru di forum.

Cuba bayang kalau 10 kali aku refresh, kuar 10 kali popup yang sama. Tension btol.
 
Last edited:
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,728
Likes
0
Points
38
Offline
#8
hehe... memang tak alami.... mungkin admin target certain prospek kot... huhu
 
Joined
May 22, 2007
Messages
6,621
Likes
2
Points
38
Offline
#10
saya pun sama aaa... dah emel ari tu pasal internet to income... pastu jadi lagi untuk par time formula...
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,728
Likes
0
Points
38
Offline
#11
FF je.. imabiz tak pandai gune yang laen.. FF nie dah bykplugin yang memudahkan imabiz..
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,728
Likes
0
Points
38
Offline
#13
ala.. biarla.. kite nie kan menumpang je... itu sumber income die tue.. bukan kat WC je yang buat.. byk lagi.. kite borak kat forum je la yerk..
 
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,731
Likes
0
Points
36
Offline
#16
tgk setting kalau enable pop up atau x..

pastu maybe new member jer yg dpt pop up camtu kot.. :D
 
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,694
Likes
3
Points
38
Offline
#19
dah terbiasa masuk ikut main page..tengok "Terhangat @ Forum". nak buek camno..ikut je lah...tapi tak pernah bukak pun pop up tu..
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,328
Likes
0
Points
38
Offline
#20
Tapi aku perasan sebentar tadi dah tak kuar...mungkin admin dalam diam edit kot :D
 
Top