*** Pokmuk nak LELONG tujuh domain PR1 sekaligus pada satu harga

Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,448
Likes
1
Points
38
Offline
#1
Assalamualaikum dan salam sejahtera Warga WC...


Sebelum ni kesemua DOMAIN ini sudah digunakan untuk menjana adsense dgn amazon...
Disebabkan jualan amazon tidak memberangsangkan & adsense juga tak berapa menjadi...


Maka...


Saya nak amalkan jualan secara bidaan dan LELONG tujuh domain PR1 sekaligus pada satu harga...
* Lelong DOMAIN sahaja, tanpa content *

Berikut senarai tujuh domain PR1 tersebut...

gaxxxxxxx.us Expires Thu 08/30/2012
Registered at Namecheap, Free push ke account Namecheap saudara

moviexxxxxxxxx.net Expires Wed 09/19/2012
Registered at Namecheap, Free push ke account Namecheap saudara

xxxxxxxxxhostingxx.com Expires Mon 09/17/2012
Registered at Namecheap, Free push ke account Namecheap saudara

xxxxxxxxxairport.com Expires Fri 08/24/2012
Registered at Namecheap, Free push ke account Namecheap saudara

couponsxxxxxxxxxx.net Expires 10/4/2012
Registered at GoDaddy, Free push ke account GoDaddy saudara

reviewxxx.org Expires Tue 07/10/2012
Registered at Namecheap, Free push ke account Namecheap saudara

xxxx.es Expires Tue 6/14/2012
Registered at GoDaddy, Free push ke account GoDaddy saudara


Saudara boleh check PR di laman web www.prchecker.info


Harga 1st BID = RM10
BIN (buy it now) = RM350 (*** bukan dapat domain sahaja, tetapi siap dapat content sekali)
MINIMUM bid gandaan RM10

STATUS LATEST BID :-
1. RM10 bluedianthus
2. RM30 iezat
3. RM40 zalnet
4. RM70 Ustatrock

SOLD TO Ustatrock


-tarikh bidaan = 30hb Mac 2012 hingga 31 Mac 2012 (11.59 PM)
-jikalau ada bidaan pada 1 jam terakhir waktu tamat BID, waktu BID akan ditambah 4 jam lagi ( Flippa style :) )

-Saya menerima pembayaran melalui Maybank sahaja...

-Jikalau berminat,boleh reply thread ini...

-Sebarang pertanyaan boleh diajukan dgn reply post atau PM...
-Yahoo Messenger = rosleywb
-Telefon @ sms = 014-7387688

 
Last edited:
Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,448
Likes
1
Points
38
Offline
#2
TQ saudari ezord sbb fast approve :)

P/S :
-lelongan ini untuk domain sahaja, tidak termasuk content
-saudara saudari berminat nak dapatkan content sekali? saudara saudari boleh BIN :)
 
Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,448
Likes
1
Points
38
Offline
#7
la nak jual dah...nape pulak nie

saya masuk bid la RM30
saya nak jual sbb nak fokus kpd satu dua je web adsense
tak nak fokus lari hehe

kali ni pun jual DOMAIN sahaja sbb takut tak sempat nak urus2 tntg hal transfer content...

Saudara iezat, BID ACCEPTED, terima kasih :D
 

zalnet

freshman
Joined
Jul 23, 2009
Messages
392
Likes
0
Points
16
Offline
#8
Nak beli satu atau dua domain jer boleh x?

Btw...sya bid jugak - ~RM40~
 
Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,448
Likes
1
Points
38
Offline
#9
Nak beli satu atau dua domain jer boleh x?

Btw...sya bid jugak - ~RM40~
lelongan kali ni saya jual kesemua 7 domain sekaligus
jadi pemenang atau pembida tertinggi akan dapat kesemua domain :)

BID diterima, terima kasih :)

 
Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,448
Likes
1
Points
38
Offline
#11
Assalamualaikum & salam sejahtera warga WC...

bakal pemenang diingatkan supaya cepat2 setup website saudara...
lepas memenangi lelongan domain ini supaya visitor yg datang ke domain...
tersebut tidak merasa hampa bila tgk domain kosong je hehe...
di bawah ini saya lampirkan salah satu trafik dari salah satu domain :)



P/S :
-lelongan akan tamat pada tgh malam ni,jadi selamat membida :D
 
Top