Plup! Jatuh sudah handphone ku

Siti Junada

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
31
Points
6
korang jgn la nak bezakan harga kat kedai dengan harga barang on9. dah tentu kedai harga beza byk sbb tuan kdai tu nak bayar sewa lagi la ape la. aku pon mmg pembeli brang on9 tegar sebab aku mls nk gerak jauh2 semata nk beli satu dua barang

tapi kalau nak kira orang yang jual online ni bukan senang, ada delivery charges, nak kena sentiasa jaga customers dia dan banyak lagi lah nk kena tgk...

Saya rasa kat carousell tu murah sbb ada yang jual 2nd hand items.. mmg la murah nak banding dgn mana-mana pon.. tak kira kedai online ke tak
 
Top