Plup! Jatuh sudah handphone ku

Zati Awanis

freshman
Joined
Sep 1, 2017
Messages
69
Points
6
Age
26
Kualiti baju terpakai tu ok ke tak?
Kalau kualiti x ok, lg cheap aku pun x akan beli...
sy dah byk kali beli kat sana...
saiz, warna dan kain baju yg sy beli semua dlm good condition...
kalau x percaya, u beli try beli...
 

Zakuan123

freshman
Joined
Nov 15, 2017
Messages
61
Points
8
Age
27
murah berape ringgit kalau banding dgn harga jual kat kedai? sgt sgt murah ke?
blh tahan lg, sbb almari tu 2nd hand so murah, kalau u nak beli yg baru u blh try nego price kat seller Carousell
 

syah burn

freshman
Joined
Aug 30, 2017
Messages
43
Points
6
Age
33
ya betol2...handphone jual kat carousell mmg murah...condition phone masih lagi tip top dan sesetengah ada lagi warranty...
asal aku dah download carousell tu tapi nak register tak lepas2! ish
 

syah burn

freshman
Joined
Aug 30, 2017
Messages
43
Points
6
Age
33
murah berape ringgit kalau banding dgn harga jual kat kedai? sgt sgt murah ke?
korang jgn la nak bezakan harga kat kedai dengan harga barang on9. dah tentu kedai harga beza byk sbb tuan kdai tu nak bayar sewa lagi la ape la. aku pon mmg pembeli brang on9 tegar sebab aku mls nk gerak jauh2 semata nk beli satu dua barang
 

Puspawati

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
51
Points
6
caj servis penghantaran brg tu mahal ke x? kalau mahal lbh baik aq beli kat kedai furniture
kena tengok bbrp jarak besar antara rumah u dgn rumah seller...kalau jarak jauh, mestilah caj mahal...
 

Siti Junada

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
31
Points
6
asal aku dah download carousell tu tapi nak register tak lepas2! ish

Cuba tgk a few things ah.. ko try register guna fb, email atau google+ (kalau pakai android ah)...

Pastu jgn lupa verify account tu kat email address yang ko guna <----ni penting kalau tak mmg tak boleh jual-beli kat sana
 
Top