Plugin pe nak bagi kuar gambar kat comment

hizmi

freshman
Joined
May 21, 2009
Messages
41
Points
0
salam....aku de masalah sikit nak tanya otai-otai kat sini

camner nak buat ek nak bagi kuar gmbar kita bila kita balas komen kat blog kita sendiri???dah puas aku cari plugin dalam wordpress tapi tak jumpa lagi yang boleh taruk gambar kita kat avatar tu.yang de kuar gambar kartun or monster je..
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
kalau search banyak siot plugin gravatar ni...maner satu?
pastu nak setting camner?
 

hazwandi

Senior
Joined
Dec 25, 2008
Messages
832
Points
18
itu la pasal yang nak di cari sekarang permanant gravatar.pergi mana-mana pun kuar gamabr tu je kalo boleh.kira cam trademark gitu.he he he
Salam.
Kalau nak suro always keluar gambar mcm saudara katakan. Sila pastikan, apabila komen di mana-mana blog wordPress. Guna email yang sama digunakan pada Gravatar.com

InsyaAllah keluar.. =)
 
Top