(PLR hot 2012 !!) Kalau 165,000 orang cari produk ni, boleh buat RM 1,200 sebulan !

AzlanIMer

Newbie
Joined
Feb 19, 2010
Messages
1,010
Points
36
Salam Bro Akmal,

Tawaran yang menarik ni..

Cuma kalau ramai yang beli, tentu sengit persaingan nanti :-/
 

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Salam Bro Akmal,

Tawaran yang menarik ni..

Cuma kalau ramai yang beli, tentu sengit persaingan nanti :-/
Sebab tu saya cuba kawal persaingan. Antaranya : ~~~

1. Saya buat PLR yang restricted. Maknanya, pembeli di sini sahaja yg boleh jual semula.
& pembeli di sini tak boleh jual lesen jual semula, kcuali lesen personal use.

2. Saya hanya terima 60 orang sahaja. Inipun sekarang ni hanya 5 orang je baru grab...... :)

3. Malaysia masih pasaran yang luas. Itu baru kira SEO. belum kira Facebook dan forum. :) tak gitu?

4. Kalau nak betul2 limit, saya boleh letak harga RM 400 untuk 10 orang je. Tapi maybe tak ramai yg sanggup...... :)
jadi saya jual 60 lesen ni kira dah bagus. Harga pun rendah. :)
 
Last edited:

AzlanIMer

Newbie
Joined
Feb 19, 2010
Messages
1,010
Points
36
Rasa2nya tuan rumah pergi bercuti kot...
 

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Ok, saya dah PM. Tq for the payment. Hehe, cuti jap. Macam mana leh tau ni? :)
 

Alvin Joss

freshman
Joined
Dec 4, 2011
Messages
20
Points
0
MMg menarik...tapi perlu jual bah...but, kalau ada usaha mmg tak da yg mustahil la kan...so, bila ku bersedia nanti saya contact ok..
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
saya satu..dah bayar

Payment Sent (Unique Transaction ID # 0U485336E1020610A)
 
Top