[PLR BM] Produk Informasi Terhangat Datang Lagi! Kali Ini Dengan Bonus Gempak!

Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,685
Likes
3
Points
38
Offline
#3
alamak... bestnyer... mesti grab nie...
Alamak cik Ima, jom grab hehe.. Oleh itu, saya buka jualan ini sebab thread dah approve yea..

Kepada 20 orang sahaja, maaf - kali ni saya tak terima booking.

Jom beli..
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,727
Likes
0
Points
38
Offline
#4
erm... tu la pasal... belum masyuk lagi.. hehe.. nanti dah masyuk leh la grab..
 
Joined
Feb 12, 2009
Messages
517
Likes
0
Points
16
Offline
#5
nak jugak beli satu, tp akaun CIMB kena tunggu esok la (deposit machine), klu maybank skrg boleh bayar.......paypal takde ke?
 
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,685
Likes
3
Points
38
Offline
#6
nak jugak beli satu, tp akaun CIMB kena tunggu esok la (deposit machine), klu maybank skrg boleh bayar.......paypal takde ke?
Ni aziani UC ke? Maaf puan, kali ni saya stick pada satu akaun je. Ada sebab2 yang tak dapat dielakkan. Untuk produk PLR saya yang lepas ni baru saya buka untuk bayaran guna akaun lain.

Puan boleh juga bayar guna maybank ke CIMB saya,tapi maybank kenakan caj lah huhu.. Maaf atas kesulitan.
 

amieyr

freshman
Joined
Dec 14, 2009
Messages
473
Likes
0
Points
16
Offline
#9
huhu.. memang berminat nie.. tapi susah la kalau guna CIMB.. maybank senang sket
 
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,685
Likes
3
Points
38
Offline
#12
salam, bro article spinner + rewriter tu 100% pass copyscape ke??
W-salam bro,

Terus terang saya cakap, saya dah test software tu. Apa yang menarik saya suka. Saya guna macam ni bro. Saya guna untuk spin & rewrite,lepas tu saya edit balik sendiri. Insya-allah lepas copyspace :).

Tapi, saya bukan cedok artikel dari direktori artikel, saya guna artikel PLR untuk spin dengan rewrite ni.

Kalau bro guna spin & rewrite tanpa edit balik, saya tak jamin akan lepas copyspace.

Kalau bro nak yang jamin lepas copyspace,kena belajar dengan bro aurora ice huhu melalui produk dia yang bertajuk 'Keyword Assasin' tu. Saya tak amalkan sebab perisian dia online punya la huhu..
 
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,685
Likes
3
Points
38
Offline
#14
Baiklah...!

Tinggal 18 slot lagi. Haaa.. Jangan tunggu2 lagi,dapatkan sekarang atau orang lain yang dapat dulu.
 
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,896
Likes
5
Points
0
Offline
#15
W-salam bro,

Terus terang saya cakap, saya dah test software tu. Apa yang menarik saya suka. Saya guna macam ni bro. Saya guna untuk spin & rewrite,lepas tu saya edit balik sendiri. Insya-allah lepas copyspace :).

Tapi, saya bukan cedok artikel dari direktori artikel, saya guna artikel PLR untuk spin dengan rewrite ni.

Kalau bro guna spin & rewrite tanpa edit balik, saya tak jamin akan lepas copyspace.

Kalau bro nak yang jamin lepas copyspace,kena belajar dengan bro aurora ice huhu melalui produk dia yang bertajuk 'Keyword Assasin' tu. Saya tak amalkan sebab perisian dia online punya la huhu..
pki rewriter free je boleh kn??

jap bukan article assassin ke?
 
Top