PLR Affiliate ni gempak sangat sampai aku pun nak termuntah!

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Jom Buat Duit Dengan PLR Affiliate

Assalamualaikum + Salam Sejahtera, member WC sekalian.

Produk yang mempunyai artikel PLR mempunyai 'potensi' perniagaan yang
sangat besar kepada seorang usahawan internet. Ia umpama sebuah
'emas' kepada usahawan yang tidak tahu mahu menjual apa di internet
- sekaligus menjimatkan masa anda. Anda hanya menjual terus apa yang
orang lain buatkan dan siapkan produknya. Mudah, kan?



Apa Masalah Internet Marketer Hari Ini?

Usahawan internet dan internet marketer hari ini mempunyai kekangan
masa disebabkan pelbagai kerja yang nak dilakukan, ditambah pula
dengan diri sendiri yang mempunyai tenaga kerja yang terhad.

Contohnya, nak buat artikel. Upah orang, makan kos. Kalau buat sendiri, ambil
masa tambah lagi tak mahir sangat buat artikel.

Banyak betul dilema.
  • Yelah, dengan artikel anda boleh naikkan SEO blog affiliate anda.
  • Dengan artikel, anda boleh bina nama dan brand perniagaan anda.
  • Dan banyak lagi.



Memperkenalkan Meh PLR 'Affiliate' - Koleksi Artikel PLR

View attachment ecover-plr-affiliate2.jpg

View attachment affiliate-plr.jpg

Meh PLR Affiliate ini mempunyai 25 artikel yang sempoi, santai dan mempunyai input berkualiti.

Bagi mereka yang tiada masa dalam menulis artikel affiliate, inilah masanya.

Ia dibahagikan kepada artikel-artikel yang kecil bagi memudahkan pembaca anda
kelak dalam memahami artikel yang disampaikan.

  • Anda boleh gunakannya untuk update status di Facebook dengan info berkualiti.
  • Boleh bina nama dengan kongsi input bermanfaat di group-group Facebook di luar sana.
  • Anda boleh tambahkan artikel di blog perniagaan atau affiliate anda.
  • Anda boleh hasilkan produk sendiri dengan menggabungkan kesemua artikel ini.
  • Anda boleh jual semula artikel PLR ini, dengan harga RM10 ke atas.
  • Anda boleh jadikan bonus affiliate.
  • Anda boleh claim ini produk anda. :)
  • Anda boleh offer membership atau newsletter.


Jadi, Tunggu Apa Lagi? Dapatkan Sekarang!


View attachment ecover-plr-affiliate2.jpg

Saya mahu hadkan jualan ini kepada 40 orang sahaja.
Harga RM 10 Sahaja


1. Buat pembayaran ke :
Maybank 164799105992 [Balqis]
Paypal : [email protected]

2. Maklumkan bukti pembayaran ke :
PM saya, atau
[email protected], atau
019-3495168
 
Last edited:

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Terima kasih seadanya :)


Senarai pembeli :

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 
Last edited:

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Memang menarik....Siapa cepat dia dapat :)
 
Top