Pindah Perniagaan Konvensional Ke ONLINE

Joined
Feb 18, 2013
Messages
24
Likes
0
Points
1
Offline
#21
bisnes online memang sgt best tapi sejak akhir-akhir ni persaingan terlalu sengit...produk seperti pakaian wanita, pakaian kanak-kanak, handbag, produk kecantikan dan kesihatan...macam semua orang nak jual. pulangan dah makin berkurangan.. kena cari benda yg org memang nak dan org kurang jual.. hhmm
 
Joined
Oct 20, 2012
Messages
71
Likes
0
Points
6
Offline
#22
bisnes online memang sgt best tapi sejak akhir-akhir ni persaingan terlalu sengit...produk seperti pakaian wanita, pakaian kanak-kanak, handbag, produk kecantikan dan kesihatan...macam semua orang nak jual. pulangan dah makin berkurangan.. kena cari benda yg org memang nak dan org kurang jual.. hhmm
hmm.. agape1706..

Dalam bisnes kita memang tak boleh lari dari 'persaingan'.
Ini adalah situasi 'wajib' yang perlu dilalui sebagai seorang usahawan.
Terus timba ilmu & kuatkan semangat.

Tips saya : .. terus kaji potensi pasaran yang ingin diceburi & PILIH DENGAN BETUL
platform bisnes kerana PASTI ada platform yg TERBAIK antaranya..

:)
 
Joined
Feb 18, 2013
Messages
24
Likes
0
Points
1
Offline
#23
terima kasih encik Xuwryn Extreme. memang banyak lagi yang saya perlu belajar...sampaikan saya tak tau nak mula dari mana dulu
 
Top