photographer wedding masa depan

Joined
Nov 22, 2019
Messages
55
Likes
1
Points
6
Age
28
Offline
#23
ala nak gambar lawa sebab hari kahwin kan, kita nak happy2 tapi gambar tak lawa boleh jadi sedih huu.. tunggu je tm punya 5g, mesti best sbb unifi mereka skrg pun ok, i selalu tak sabar balik rumah nk guna wifi sbb smooth kalah phone i hehe
Haah betul. Ada kwn smpai guna dua photographer utk backup kot gambar kawin dia tak lawo, asyuk kan boleh la hahaha. Haa aku pun guna unifi gak, kalau ad aproblem pun laju je tak de masalah. Even kt kampung pun pasang streamyx memang ok je.
 
Joined
Nov 22, 2019
Messages
55
Likes
1
Points
6
Age
28
Offline
#24
haah betul tu, haritu cousin saya kahwin, battery camera habis. pastu cameraman tu guna iphone 11pro dia je, dia ckp phone ni lagi better gmbr dia huhu
Aduh boleh pula bateri kamera habis. Nasib ada ipong baru, pasni cameraman sume gune ipong je ke teww haha
 
Joined
Apr 30, 2011
Messages
10
Likes
0
Points
1
Offline
#25
haah dorang baru try kat langkawi nak tgk jadi ke tak. tapi ramai kata 5g ni mmg best sbb byk benefits. tak sabar ehehe
eh ada je yg jadi, cm tm cuba tanam salad kt parking lot tgh panas kt langkawi tu guna 5g, helok je tumbuh. pastu app smart city tu dah siap, senang la pelancong pi langkawi sana.
 
Joined
Apr 30, 2011
Messages
10
Likes
0
Points
1
Offline
#26
Haah betul. Ada kwn smpai guna dua photographer utk backup kot gambar kawin dia tak lawo, asyuk kan boleh la hahaha. Haa aku pun guna unifi gak, kalau ad aproblem pun laju je tak de masalah. Even kt kampung pun pasang streamyx memang ok je.
ha'ah, streamyx pun ok lagi wei, ada problem cepat je settle. sbb oredi expert meh.
 
Top