Petrol untuk kereta baru

Joined
Sep 11, 2013
Messages
39
Likes
1
Points
8
Offline
#41
Biasa saya ada promosi atau produk baru guna je lah, ada faedah banyak.... dulu air asia banyak promosi, sekarang sampai petronas~
Promosi yang mereka sedang jalan tentang kedai mesra mereka dengan kutip point dengan belanja tambah mesra kad. Jika nak tambah minyak gunakan 95 Pro Drive mereka yang minyak baru dan fungsi lebih kuat itu.
 
Joined
Aug 29, 2011
Messages
97
Likes
2
Points
8
Offline
#42
Meh share sikit korang punya favourite petrol... Aku dapat kereta baru 3 hari lepas, sayang nak isi petrol memana je.. Ingat nak cuba dulu sebulan dua yang best-best... Sayang kereta baru..
Lebih suka dengan 95 Pro Drive sekarang kerana lebih jaga kepada keadaan enjin kereta dapat bantu kurangkan bahan kotor supaya tidak jejaskan lancar enjin kereta dan mereka punya pump memang cepat untuk isikan tak akan berhenti semasa isi minyak.
 

papala

freshman
Joined
Apr 22, 2014
Messages
58
Likes
1
Points
8
Offline
#43
Haha... dulu bukan ada roadshow bagi orang test drive, tapi masa tu dia tak bagitau jenama apa. Sekarang saya dah tahu petrol formula baru dari petronas,.
Dorang ada a few tak silap roadshow.. Nanti ada dekat sabah sarawak jugak.. boleh check tarikh nanti kat website dorang
 
Last edited:
Top