(Pertanyaan) Soalan tentang perniagaan EBAY

avenged

freshman
Joined
Dec 9, 2012
Messages
79
Points
0
Salam semua. saya ni umur baru 17 tahun. saya ade beberapa soalan nak tanya kepada mereka yang lama dah berkecimpung dalam dunia ebay.

1. Boleh ke kalau kita register paypal dgn ebay tak cukup umur ?.

2. Boleh ke tipu umur dalam register paypal dgn ebay ?

3. Kalau tipu umur dalam register paypal dgn ebay apa efeknyer.

4. Kalau nak buat bisness ebay jual produk fizikal atau produk digital lagi bagus ?
 
Last edited:

zulshah06

freshman
Joined
Dec 22, 2011
Messages
168
Points
0
Salam semua. saya ni umur baru 17 tahun. saya ade beberapa soalan nak tanya kepada mereka yang lama dah berkecimpung dalam dunia ebay.

1. Boleh ke kalau kita register paypal dgn ebay tak cukup umur ?.

2. Boleh ke tipu umur dalam register paypal dgn ebay ?

3. Kalau tipu umur dalam register paypal dgn ebay apa efeknyer.

4. Kalau nak buat bisness ebay jual produk fizikal atau produk digital lagi bagus ?

Boleh jea tp nnty nk verified pp 2 nk guna kad bank spe?hehe..klo ad abg ke kak boleh kot guna kad bank diorang..
dua2 pn boleh..hehe..
bg sy,sy lebih ske jual produk fizikal dropship..
 

avenged

freshman
Joined
Dec 9, 2012
Messages
79
Points
0
guna kad bank saya boleh. Tapi ape efeknyer kalau tipu umur dalam register ?
 

avenged

freshman
Joined
Dec 9, 2012
Messages
79
Points
0
saya tak try lagi tapi ade orang kata boleh verified guna kad atm maybank
 

avenged

freshman
Joined
Dec 9, 2012
Messages
79
Points
0
tapi account nie yg saya tipu umur nie nak verified dgn account maybank saya
 

avenged

freshman
Joined
Dec 9, 2012
Messages
79
Points
0
kalau semua dah clear boleh la saya buat bisnes dkt ebay
 

avenged

freshman
Joined
Dec 9, 2012
Messages
79
Points
0
Ade ape2 pesanan tak sebelum saya buat bisness dkt ebay ?
 

avenged

freshman
Joined
Dec 9, 2012
Messages
79
Points
0
Pakai VCC Lagi bagus ke Kad debit lagi bagus untuk verified akaun paypal
 
Top