(Pertanyaan) Berkaitan Masalah Di Ebay

avenged

freshman
Joined
Dec 9, 2012
Messages
79
Points
0
Salam Semua. Saya ade banyak masalah berkaitan untuk menjual barang di ebay. Maklumlah budak baru belajar. Masalah saya

1. Saya tak tahu nak pilih Shipping jenis apa.
2. Kenapa Bila saya nak sell an item pages tak keluar walaupun dah refresh banyak kali ?
3. Macam mana nak tengok barang yang tengah kita jual ?

Soalan no 1

View attachment AAA.jpg

Soalan no 2

View attachment hhh.jpg

Soalan no 1

View attachment AAAAAA.JPG



Item ni laku tak kalau jual dkt ebay ?
View attachment PC250062.jpg

Lain2 pertanyaan saya ialah:

1. Kalau kita pilih jenis pos dari malaysia untuk shipping ke luar negara yang mana kita kena pilih
2. Kalau pos international ade tracking number ke ?


View attachment Pilihan.jpg

Maaf kalau saya banyak soalan. Saya nak cuba jual barang di ebay tapi saya tak tahu macam mana nak guna ebay ni
 
Last edited:
Top