Personal coaching yang anda menyesal join..

Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
ui, idup lagi thread ni. :D

oi uzair!!!!

Dari aku bujang sampai lah anak ke-3
refund aku belum engkau bayar...
Nak aku tunggu sampai bila ni bai???
Aku pun sama mcm kau bro. dari bujang sekarang anak dah 3. still x setel. Ekekeke...
 

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,035
Likes
32
Points
48
Offline
Saje nak tanya... survey sikit.. kiranya berape kos yang berpatutan untuk personal coaching bagi IM2 course.
 

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,035
Likes
32
Points
48
Offline
Si nizzura tue mcm ade wat IM course je. Cuba check facebook die. .

Thread ni mengajar kita lebih hati2 dlm berjanji ngan org. Kalu nak mengajar biarlah ada ilmu yg sepadan dengan janji2 & kos mengajar. Tak kisah kalu kos mengajar rm10,000.. tapi kalu ilmu tue bolehkan saya dapat rm10,001 pun kira berjaya. Cuma jangan menipu kat org..and jangan janji benda yg tak dapat dipenuhi. Kesian kat sapa2 yg betul nak pulangan dr ilmu tue. Dieorg susah payah bayar and percaya 100% .. bila dah dapat duit..byk je alasan. Huh.. payah2
 
Joined
May 13, 2014
Messages
4
Likes
0
Points
0
Offline
Ramai jugak dh kne tipu dgn NIZURA ni rupenye... facebook.com/nizzura
Mase kursus ade upsale dan akan ditipu lagi..
Jangan harap dapt refund
Ape lg program penipuan die.
"Samak Cleaning Services Sdn Bhd mencari 10 orang" "Tidak digalakkan kepada sesiapa yang telah bekerja atau telah mempunyai perniagaan sendiri atau masih belajar"
Berhati2 newbie..
 

ayam09

freshman
Joined
Dec 9, 2008
Messages
87
Likes
0
Points
6
Age
32
Offline
Salam...ada sape2 yg tak dapat refund uzair lagi ke. Atau tinggal aku sorg je :(

Sape ada no hp dia. No yg aku ada ni dah tak gune
 
Joined
Aug 16, 2015
Messages
194
Likes
21
Points
18
Age
32
Offline
sekarang diorang fikir pasal duit....bagi speech...nak duit...cerita sikit2 jer...ajar sikit2 jer...lepas tu kena attend...lagi kelas..dan bayar...saya terkena sekali...lepas tu serik...maaf ye, tidak boleh beritahu....Personal Coching...oh coaching...harap jagan ambil kesempatan diatas newbie..seperti saya..


Maaf jika ada yang terasa.
 

Abuu

freshman
Joined
Jan 2, 2016
Messages
13
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
So apa result thread ni??? Uzair dh byr atau belum.. klau blum.. api neraka panass oooo... tk tenang ko kt dunia dn akhirat... mengelegak terbakar dijilat api...
 

ayam09

freshman
Joined
Dec 9, 2008
Messages
87
Likes
0
Points
6
Age
32
Offline
Banyak ke kena ngn dia bro @ayam09
5k..dulu dia ada bayar skit2. Dah berapa tahun ni senyap terus. Anak pun dah 4 ni.

Harap2 uzair masih hidup dan bayar balik duit aku. Sikit2 pun tak pe janji bayar. Bukan utk aku, tapi utk selamatkan diri dia jugak.

Kalau dia dah arwah. Aku halalkan lah duit tu. Tak nak jadi beban pada waris. Semoga dia tenang di sana.

Kesimpulannya kalau tak nak bayar balik duit aku tu boleh pergi mati.
 
Joined
May 16, 2011
Messages
76
Likes
3
Points
8
Offline
Maaf cakap, personal coaching atau hadiri seminar ini, rasanya tak pernah saya ambil tahu sangat.Saya masih berpendapat. mereka yg mendapatkan khidmat sedemikian seharusnya terdiri drp mereka telah pun berjaya.Kata orang , cuma nak dapat " touch up ".Jika kita seumpama mempunyai "zero knowledge" , lupakan sahaja untuk mendapatkannya.Sukar utk mempercayai dgn hanya menghadiri beberapa hari atau beberapa jam sudah mampu untuk bertapak dengan jayanya.
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
95
Points
28
Offline
Maaf cakap, personal coaching atau hadiri seminar ini, rasanya tak pernah saya ambil tahu sangat.Saya masih berpendapat. mereka yg mendapatkan khidmat sedemikian seharusnya terdiri drp mereka telah pun berjaya.Kata orang , cuma nak dapat " touch up ".Jika kita seumpama mempunyai "zero knowledge" , lupakan sahaja untuk mendapatkannya.Sukar utk mempercayai dgn hanya menghadiri beberapa hari atau beberapa jam sudah mampu untuk bertapak dengan jayanya.
Nice word +Terbaik+
 

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,035
Likes
32
Points
48
Offline
Seminar/Coaching ada kebaikannya, tapi kena wat dengan betul and jujur. Kadang2 org fikir why caj mahal sangat, banyak sebabnya: 1. We pay for the experience yg telah org tue ada. 2. We pay for the network yang kita akan dapat melalui seminar tersebut. 3. We pay for the knowledge yg kita akan dapat. 4. We pay for the environment masa tue, temasuk hotel, makan and etc. Banyak lagi tapi ni secara general.

Basically tak salah wat seminar, salah satunya untuk berjumpa dengan network and potential JV partner, Client and so on beri peluang banyak kepada semua peserta. Yang tak manis je ialah knowledge tak padan dengan harga. Bagi sy, Penganjur kena clearkan apa yang akan dieorg dapat and if dah tetera di situ dengan jelas and suma peserta tahu tapi masih gak nak join...tue bukan tanggungjawab penganjur dah. Tapi seboleh2nya, sebagai penganjur haruslah fikir pasal outside the box, ada element surprise , bonus serta over deliver suma aspek. Sy tak kisah bayar mahal, kalu apa yg dapat mmg berpatutan. Biar peserta puas hati. Ada masanya apa yg diperlukan oleh peserta bukan setakat knowledge tapi motivasi serta dorongan dari org yg dieorg anggap sebagai mentor memainkan peranan lebih penting.

Bagi peserta, kenalah lebih peka mengenali penganjur dan dapatkan review dari peserta yg lama kalu ada track record atau pegi je research sikit pasal speaker, penganjur dan mana2 yg berkaitan.

Harap pekara mcm ni jadi pengajaran utk semua termasuk sy sendiri. dalam mana2 kes, kebanyakannya customer mesti didahulukan. :)
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
95
Points
28
Offline
Seminar/Coaching ada kebaikannya, tapi kena wat dengan betul and jujur. Kadang2 org fikir why caj mahal sangat, banyak sebabnya: 1. We pay for the experience yg telah org tue ada. 2. We pay for the network yang kita akan dapat melalui seminar tersebut. 3. We pay for the knowledge yg kita akan dapat. 4. We pay for the environment masa tue, temasuk hotel, makan and etc. Banyak lagi tapi ni secara general.

Basically tak salah wat seminar, salah satunya untuk berjumpa dengan network and potential JV partner, Client and so on beri peluang banyak kepada semua peserta. Yang tak manis je ialah knowledge tak padan dengan harga. Bagi sy, Penganjur kena clearkan apa yang akan dieorg dapat and if dah tetera di situ dengan jelas and suma peserta tahu tapi masih gak nak join...tue bukan tanggungjawab penganjur dah. Tapi seboleh2nya, sebagai penganjur haruslah fikir pasal outside the box, ada element surprise , bonus serta over deliver suma aspek. Sy tak kisah bayar mahal, kalu apa yg dapat mmg berpatutan. Biar peserta puas hati. Ada masanya apa yg diperlukan oleh peserta bukan setakat knowledge tapi motivasi serta dorongan dari org yg dieorg anggap sebagai mentor memainkan peranan lebih penting.

Bagi peserta, kenalah lebih peka mengenali penganjur dan dapatkan review dari peserta yg lama kalu ada track record atau pegi je research sikit pasal speaker, penganjur dan mana2 yg berkaitan.

Harap pekara mcm ni jadi pengajaran utk semua termasuk sy sendiri. dalam mana2 kes, kebanyakannya customer mesti didahulukan. :)
macam gini +Terbaik+
 
Joined
Jan 22, 2006
Messages
1,053
Likes
8
Points
38
Offline
dah settle ke weh ..lamanya tak mai sini .... tergerak nk lepak sini sbb tgk kt fb RK masuk wad

korang semua ok ke tu ? last time jumpa korang rasanya masa seminar Speed Adsense kot dulu ....

huhu
 
Top