Personal coaching yang anda menyesal join..

ykloo71

freshman
Joined
Nov 1, 2008
Messages
241
Likes
0
Points
16
Offline
saya pernah kena tipu online coaching tentang FB ads, cost RM2xx, mmg x byk, tetapi minta refund dia x bagi, kata nak habis coaching. mula2 ckp 3G slow, tunggu streamyx, nanti tunggu unifi pulak, unifi dh psg, no respond, tiap kali kena remind dia baru book masa utk coaching. Pernah pikir nak bgtau semua org dlm fb jgn join coaching dia.
 

M.Y.A

freshman
Joined
Jun 17, 2012
Messages
523
Likes
0
Points
0
Offline
saya pernah kena tipu online coaching tentang FB ads, cost RM2xx, mmg x byk, tetapi minta refund dia x bagi, kata nak habis coaching. mula2 ckp 3G slow, tunggu streamyx, nanti tunggu unifi pulak, unifi dh psg, no respond, tiap kali kena remind dia baru book masa utk coaching. Pernah pikir nak bgtau semua org dlm fb jgn join coaching dia.
mention skit org tu..
baru org lain xkena sama
heee!
:D
 
Joined
Nov 5, 2012
Messages
14
Likes
0
Points
0
Offline
assalammualaikum. lebih 1 jam aku ambil masa baca thread ni. tak penah lagi aku buat macam ni. satu pengajaran yg baik bagi newbie macam aku. so apa kesudahan cerita ni? dah alang2 baca nak gak tau kesudahannya.
 
Joined
Jan 13, 2009
Messages
221
Likes
0
Points
18
Offline
aku pun plan nak buat PC, tapi tak pandai nak buat melalui online ni..kalo face to face boleh la..ada PC yang ajar buat PC tak?
 
Joined
Oct 14, 2012
Messages
673
Likes
2
Points
18
Offline
perghhh bahaya gler..kt internet nie mcm2 pc la ebook la..kdng2 kualiti ebook atau pc ta setaraf mana tp harga lebey dri rm100..mmng la ilmu tuh mahal tp klau ilmu bole dpt dri internet free wtpe nk bli ebook, pc etc. ak bli bku engineering pown xdew smpai rm100 siap bku fizikal lg tuh kdng2 newbie tertpu dengan im yg kononnya dh lma dlm bisnes internet ni n bole wt duit beribu2..dlm site siap bg warraty lg klau ta puas aty bole refund tp bla nk mntak refund liat gla nk baya blk, tp klau dpt blk tuh mmng ckup baik dh..so kesimpulan sebelum amik servis pc or ebook etc pastikan btul2 mnda tuh mmng berguna dlm nk cari duit kt internet nie
 

M.Y.A

freshman
Joined
Jun 17, 2012
Messages
523
Likes
0
Points
0
Offline
kalau tuan umar taib , beliau xsuka buat PC sedangkan beliau otai!
pergh!
dia cakap buang duit jer..
tapi siyes best ikut bengkel dgn tuan umar..
enjoy!
^^
 
Joined
Apr 23, 2011
Messages
6
Likes
0
Points
0
Offline
saya pernah ditipu oleh NIZZURA.
be aware guys.
dia cakap jer lebih. cakap nak ajar sampai pandai..
pastu cakap boleh minta refund..
piiii dahh! dah 6 bulan minta refund xbagi pun..
NIZZURA PENIPU STUDENT !
hewhew!


sorry luahan hati yang ditipu..
ada juga yg kena ngan Nizzura
aku ingat aku yang miscommunication ngan dia
sampai apa aku request ngan dia tak dapat2
rupanya dia memang camtu
 

M.Y.A

freshman
Joined
Jun 17, 2012
Messages
523
Likes
0
Points
0
Offline
ada juga yg kena ngan Nizzura
aku ingat aku yang miscommunication ngan dia
sampai apa aku request ngan dia tak dapat2
rupanya dia memang camtu
Nizzura ni newbie2 dia dh tipu..
nsb time tu aku ragu2 lagi dgn IM.
byr 1/3 drpd harga fee dia. hahaha!
sampai skrg minta refund dia xbgi pun..
adoiii
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
Nizzura ni newbie2 dia dh tipu..
nsb time tu aku ragu2 lagi dgn IM.
byr 1/3 drpd harga fee dia. hahaha!
sampai skrg minta refund dia xbgi pun..
adoiii
apa benda yg c nizzura ni PC ??
 

M.Y.A

freshman
Joined
Jun 17, 2012
Messages
523
Likes
0
Points
0
Offline
dia xcakap pun apa yg dia nak ajar...
time tu dia dtg utm( march 2012), dia buat talk psl IM (tu pun dibuka untuk budak ko-Q USAHAWAN).
dia x cakap pun apa yang dia akan ajar. dia just cakap apa kami akan dapat kalau join IM.
fee rm360.

disebabkan xpernah tahu psl IM, teringin nak bljr IM, so byr rm120 dlu.
dia janji kalau dlm 2 minggu slps byr rm120 xda income boleh minta refund..
sampai skrg xdpt pun refund tu..
adoiii!!
 
Joined
Dec 28, 2012
Messages
42
Likes
0
Points
0
Offline
dia xcakap pun apa yg dia nak ajar...
time tu dia dtg utm( march 2012), dia buat talk psl IM (tu pun dibuka untuk budak ko-Q USAHAWAN).
dia x cakap pun apa yang dia akan ajar. dia just cakap apa kami akan dapat kalau join IM.
fee rm360.

disebabkan xpernah tahu psl IM, teringin nak bljr IM, so byr rm120 dlu.
dia janji kalau dlm 2 minggu slps byr rm120 xda income boleh minta refund..
sampai skrg xdpt pun refund tu..
adoiii!!
Ouch!
RM120.00 besar gak nilainya...
leh wat bajet utk marketing tu..
 
Joined
Oct 14, 2012
Messages
673
Likes
2
Points
18
Offline
dia xcakap pun apa yg dia nak ajar...
time tu dia dtg utm( march 2012), dia buat talk psl IM (tu pun dibuka untuk budak ko-Q USAHAWAN).
dia x cakap pun apa yang dia akan ajar. dia just cakap apa kami akan dapat kalau join IM.
fee rm360.

disebabkan xpernah tahu psl IM, teringin nak bljr IM, so byr rm120 dlu.
dia janji kalau dlm 2 minggu slps byr rm120 xda income boleh minta refund..
sampai skrg xdpt pun refund tu..
adoiii!!
biasa la tuh jaminan tuh hanya untuk wtkn customer take action and rasa slamat dengan pembelian...bg otai2 mungkin xdew pe Rm120 mungkin tuh duit kopi jer tp kne la gak consider newbie2 yg nk dpt duit un ssh.. jaminan pemulangan wang tuh klau bole jng la hanya di website sbgai pelaris tp kotakan pe yg dijanjikan..walaupun tertls kt sale letter tp sy rasa mnda tuh pown bole dianggap akad pembelian, syarat yg dipersetujui pembeli dan peniaga tp klau peniaga tuh langgar syarat ta ke cm dh langgar akad jual beli n boleh dikatakan sbgai penjual yg tidak jujur
 
Top