Personal coaching yang anda menyesal join..

M.Y.A

freshman
Joined
Jun 17, 2012
Messages
527
Points
0
saya pernah ditipu oleh NIZZURA.
be aware guys.
dia cakap jer lebih. cakap nak ajar sampai pandai..
pastu cakap boleh minta refund..
piiii dahh! dah 6 bulan minta refund xbagi pun..
NIZZURA PENIPU STUDENT !
hewhew!


sorry luahan hati yang ditipu..
 

efiz

freshman
Joined
Dec 29, 2012
Messages
8
Points
0
Thread mcm ni perlu ada supaya pendatang baru mcm saya ni tak mudah ditipu dan ini semua boleh dijadikan tauladan kelak.
 

adisuhaimi

freshman
Joined
Jan 1, 2013
Messages
8
Points
0
Adoii. Ni yg buat aku takut sket bila nk invest pi belajar IM nii
jangan takut..cari bidang mana yang nak fokus.cari kelebihan n kekurangan bidang tersebut.lihat pula kekuatan n kelemahan anda dalam sesuatu bidang tersebut.kemudian carilah mentor yang mempunyai kredibiliti yang mampu memberi anda tunjuk ajar.invest dalam mencari ilmu adalah paling berbaloi.dengan syarat niat adalah bukan kerana duit semata-mata. peace yaw :)
 

Dloanman

freshman
Joined
Dec 25, 2012
Messages
28
Points
1
takut betul la baca thread ni... banyk juga scammer dlm wc ni, ingatkan forum seblah je banyak kaki paw...

susah nak cari mentor yg jujur nak bantu kita berjaya dlm IM... yg ramainye asyik suruh kita optin jadi list dia, pastu hari2 tembak mcm2 iklan dlm emel suruh kita beli produk2 (yg affiliate link dia ada kt situ) konon nak tolong kita jadi kaya mcm dia

IM mcm ni saya cepat2 unsubscribe... & banned dpd emel saya hahahaktuih!
 

ykloo71

freshman
Joined
Nov 1, 2008
Messages
242
Points
16
saya pernah kena tipu online coaching tentang FB ads, cost RM2xx, mmg x byk, tetapi minta refund dia x bagi, kata nak habis coaching. mula2 ckp 3G slow, tunggu streamyx, nanti tunggu unifi pulak, unifi dh psg, no respond, tiap kali kena remind dia baru book masa utk coaching. Pernah pikir nak bgtau semua org dlm fb jgn join coaching dia.
 

M.Y.A

freshman
Joined
Jun 17, 2012
Messages
527
Points
0
saya pernah kena tipu online coaching tentang FB ads, cost RM2xx, mmg x byk, tetapi minta refund dia x bagi, kata nak habis coaching. mula2 ckp 3G slow, tunggu streamyx, nanti tunggu unifi pulak, unifi dh psg, no respond, tiap kali kena remind dia baru book masa utk coaching. Pernah pikir nak bgtau semua org dlm fb jgn join coaching dia.
mention skit org tu..
baru org lain xkena sama
heee!
:D
 

fndkidam

freshman
Joined
Nov 5, 2012
Messages
14
Points
0
assalammualaikum. lebih 1 jam aku ambil masa baca thread ni. tak penah lagi aku buat macam ni. satu pengajaran yg baik bagi newbie macam aku. so apa kesudahan cerita ni? dah alang2 baca nak gak tau kesudahannya.
 

IM Noob

freshman
Joined
Jan 31, 2012
Messages
115
Points
0
Nie thread nk bincang psal pc y paling korang myesal join atau bincang ttg uzair
 

Muhdfie3

Senior
Joined
Oct 14, 2012
Messages
680
Points
18
perghhh bahaya gler..kt internet nie mcm2 pc la ebook la..kdng2 kualiti ebook atau pc ta setaraf mana tp harga lebey dri rm100..mmng la ilmu tuh mahal tp klau ilmu bole dpt dri internet free wtpe nk bli ebook, pc etc. ak bli bku engineering pown xdew smpai rm100 siap bku fizikal lg tuh kdng2 newbie tertpu dengan im yg kononnya dh lma dlm bisnes internet ni n bole wt duit beribu2..dlm site siap bg warraty lg klau ta puas aty bole refund tp bla nk mntak refund liat gla nk baya blk, tp klau dpt blk tuh mmng ckup baik dh..so kesimpulan sebelum amik servis pc or ebook etc pastikan btul2 mnda tuh mmng berguna dlm nk cari duit kt internet nie
 

ykloo71

freshman
Joined
Nov 1, 2008
Messages
242
Points
16
yg bahaya betul2 ialah saya pc dgn 'otai' FB ni kawan baik dgn ramai otai2 IM.
 

muizuddin

freshman
Joined
Apr 23, 2011
Messages
6
Points
0
saya pernah ditipu oleh NIZZURA.
be aware guys.
dia cakap jer lebih. cakap nak ajar sampai pandai..
pastu cakap boleh minta refund..
piiii dahh! dah 6 bulan minta refund xbagi pun..
NIZZURA PENIPU STUDENT !
hewhew!


sorry luahan hati yang ditipu..
ada juga yg kena ngan Nizzura
aku ingat aku yang miscommunication ngan dia
sampai apa aku request ngan dia tak dapat2
rupanya dia memang camtu
 
Top