Personal coaching yang anda menyesal join..

successsor

freshman
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,830
Points
38
Baru2 nie ada member kita bukak thread ebook yang paling menyesal dia beli. La ni aku nak bukak thread pasal personal coaching yang paling menyesal anda join...

Aku paling menyesal amik coaching dengan uzair a.k.a. uzairubiah.com. sebab apa? sampai sekarang xde apa pun action dia kat aku. berapa aku bayar dia? tengok nie.



Agak2 korang nampak x bila aku buat pembayaran? lepas dapat duit terus senyap mcm tu. update aku sikit pun x. tanya bila nak coaching aku, cakap tgh upload video. lepas tu janji nak hantar cd video tu kat aku. x sampai2 pun. lepas tu aku tanya lagi bila nak siap upload video? dia kata aku boleh mula dlu tanpa video... celah mana aku nak mula dlu sbb aku x tau pape. sbb aku x tau la aku amik coaching dgn dia. ok xpe dia akan guide katanya... sampai sekarang xde apa pun. senyap lagi.

mintak refund dah berbulan2 tapi janji tinggal janji. katanya refund guna maybank2u. maybank2u limit sehari 3k jer. aku senyap jer sbb x nak kecoh2 walaupun aku pelik apasal x refund kat bank jer guna buku akaun. jangan kata 3k, 100k sehari pun boleh.

sekarang nie dah lama sangat. aku x boleh sabar. orang sabar ada limit. nie dah genap 6 bulan a.k.a setengah tahun. di ulangi SETENGAH TAHUN! aku menunggu. ini bukan PUNGGUK RINDUKAN BULAN. ini SUCCESSSOR RINDUKAN DUIT DIA. Duit banyak tu kalau aku simpan kat asb dapat la koman2 pun rm500 kalau asb bagi dividen 10%.

malam tadi gath, minum2 kat nz baru kena rm135. duit tu kalau aku buat bayar rm135 belanja diorang pun banyak lagi belen. siap aku dapat ilmu on the sport lagi. Plus sapot seumur hidup. boleh ym, boleh call, boleh jumpa n boleh cari hot niche n hot vero kat nz sama2.



Bro, nie baru sikit. aku boleh buat banyak lagi. aku bukan nak takut2kan tapi aku nak kau respect orang, bertanggungjawab, amanah...
 
Last edited:

madno

Senior
Joined
Jun 12, 2007
Messages
662
Points
18
Dah ader orang bising dah pc uzairubiah nih. mase aku tgk thread dier gile
otai cara dier cakap. Macam dier sorang jer power lak tuh.

Per lagi uzair, trunlah sini defend dri ko. Kalo ko x bersalah wat per nak takutkan.
 

apes

Senior
Joined
Apr 7, 2008
Messages
290
Points
18
Aku ade ikut pasal citer successsor ni..Dulu aku ade baca yg uzair ada masalah sebab tu dia lambat sikit bayar..Pastu, aku ada terbaca yang dia akan refund duit ko so aku ingat kes tu dah settle tapi terkejut gak aku sampai sekarang tak settle2 lagi..

Aku pun tak tau nak komen ape..Isk.. :(
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
36
Ye..aku sedang refundkan pada semua peserta coaching.Berikan aku sedikit masa.Semua IM pun ada masalah, dan aku minta maaf sebab lambat nak refund.Apa-apa pun, semua orang dapat refund dalam bulan 12 ni.

Pastu aku harap dah xde apa-apa masalah lagi selepas ni.
 

madno

Senior
Joined
Jun 12, 2007
Messages
662
Points
18
Ye..aku sedang refundkan pada semua peserta coaching.Berikan aku sedikit masa.Semua IM pun ada masalah, dan aku minta maaf sebab lambat nak refund.Apa-apa pun, semua orang dapat refund dalam bulan 12 ni.

Pastu aku harap dah xde apa-apa masalah lagi selepas ni.

uzairubiah dah datang da. so successor, ko tunggula refund dia dalam bulan 12 nih. kalau tak der gak, ko mulakan tanggungjawab ko sebagai orang yang teraniaya.
 

inspiration

Senior
Joined
Nov 20, 2007
Messages
1,200
Points
38
Thread ini saya close since Uzair has reply to this thread. However i will re-open if anyone request for it.
 

mdsyah

Newbie
Joined
Sep 14, 2009
Messages
752
Points
16
lame dh ni... ade tgk thread cpa tu.. alan ade ambik pc ngn bro uzair ni happy jer.. mesti ade yg x kena ngn bro uzair tu...
 

perindu

Newbie
Joined
Apr 19, 2008
Messages
892
Points
18
uish. janji bulan 12, tapi ni dah bulan 3.
apa lagi TT dah contact blum IM tu? try tanye pe lagi masalah dia.
kalau dia kalut2 mcm xnak refund jugak, kasik ambek tindakan sket.
banyak tu 5k
 
Top