Perodua Bezza untuk di sewa di Melaka dan MITC

Muhalith

freshman
Joined
Dec 30, 2011
Messages
33
Points
6
Fuad Car Rental menawarkan perkhidmatan kereta sewa Perodua Bezza1.3 Automatik murah di Melaka, Bandar Hilir dan Ayer Keroh untuk jangka masa yang singkat dan panjang. Kami menyediakan perkhidmatan sewa kereta ini bertujuan memberi peluang kepada mereka yang memerlukan kenderaan sementara. Kepada mereka yang ingin perkhidmatan kereta sewa murah kami usah khuatir kerana kereta sewa kami murah, bersih, dan sentiasa dalam keadaan baik.

Syarat-Syarat dan Perjanjian Penyewa/Pemimjam Kereta Sewa

Tempoh minima sewa adalah 1 hari atau 24jam.

Hubungi kami bila-bila masa, dimana-mana jua di talian 017-3169879 (Fuad) atau 017-9527363 (muhalith), untuk sebarang tempahan. Sesuai untuk semua Pelajar IPT, Pekerja, Pelancong dan sesiapa sahaja yang memerlukan kereta sewa.Tempoh Sewaan Perodua BEZZA

Kadar sewa
1 Hari RM130.00
3 Hari RM360.00
1 Minggu RM770.00
2 Minggu RM1,260.00
3 Minggu RM1,680.00
1 Bulan RM2,100.00

Perodua Bezza 1.3X Automatik menggunakan enjin 1.3 Dual VVT-i amat sesuai untuk perjalanan dekat dan jauh.

Sedan ini sekaligus mendapat pengiktirafan EEV di mana teknologi enjin baharu yang cekap tenaga yang mampu mengurangkan lagi penggunaan bahan api.

Bagaimana pula pada ruang untuk Bezza? Bahagian depan dan belakang, ruang keselesaan kaki berada pada tahap baik. Begitu juga pada tempat duduk. Bangku di bahagian hadapan ia cukup baik cuma bangku belakang sedikit tegak dan sesuai untuk 2 orang dewasa. Perodua Bezza juga dilengkapkan tempat letak botol yang cukup banyak ditambah pula ada tempat penyangkut.

Ruang bonet belakang Bezza seluas 508 liter, ia lebih besar berbanding jenama lain. Ruang bonet saiz besar ini amat sesuai untuk sebuah keluarga berpendapatan sederhana dan mempunyai anak-anak kecil yang mana ibu bapa perlu membawa keperluan yang banyak seperti buaian, kelengkapan bayi dan juga pakaian.


Tempat mengambil / Memulangkan Kenderaan

Lokasi utama: Melaka Sentral, MITC dan Cheng, Melaka

Maklumat lanjut boleh di dapati di Fuad Car Rental Melaka
 
Top