PERMULAAN bagi yg mahu berMULA menyimpan EMAS

Joined
Mar 6, 2011
Messages
51
Likes
0
Points
0
Offline
#42
hehehhe sokong IAT..

sapa yg nak ilmu percuma... contact saya jer... insyallah saya terangkan sejelas mungkin..
 
Joined
Mar 6, 2011
Messages
51
Likes
0
Points
0
Offline
#44
tengah prepare nak jadi delaler public gold ni.....
kalau ada kemushkilan, boleh chat bila2 masa.. insyallah saya jelaskan.. kalau terdengar skill/kaedah pajak memajak ni.. beringat sebelum try.. nanti terjerat.
 
Joined
Mar 6, 2011
Messages
51
Likes
0
Points
0
Offline
#45
memang panas main silver PG.. fuhh berpeluh tengok harga..

awal tahun saya beli
250g | RM1200
500g | RM2400
1kg | RM4700

harga hari ni;

Public Silver Price (24 Hours Live)
(Last updated 29/04/11 8:55 PM)
We Sell We Buy
250 gram RM 1570.00 RM 1335.00
500 gram RM 3139.00 RM 2668.00
1 kilogram RM 6278.00 RM 5336.00
 
Joined
Feb 15, 2011
Messages
240
Likes
0
Points
16
Offline
#47
terima kasih tuk info ini..mmg saya tertanya2 macam mn nak buat pelaburan emas ni...
 

bakri79

freshman
Joined
May 19, 2010
Messages
23
Likes
0
Points
1
Offline
#50
betul ke public gold dah kene black list ngan BNM?

just nakkan kepastian je

ade org tgk link terkini BNM ada nama public gold
 
Joined
Dec 30, 2008
Messages
167
Likes
0
Points
16
Offline
#51
betul ke public gold dah kene black list ngan BNM?

just nakkan kepastian je

ade org tgk link terkini BNM ada nama public gold
saya ada periksa kat web BNM memang adalah,, bimbang jugak,, tapi saya ada call BNM tapi jawapan yang diberikan tak jelas atau saya yang susah faham ke tak tahulah
 
Top