PERLUKAN designer MINISITE/SQUEEZE PAGE<<<<<URGENT!!!>>>>>>

Joined
Jan 7, 2015
Messages
8
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Salam

Sy sedang mencari designer yg berpengalaman mghasilkan minisite/squeeze page professional yg merangkumi:

1) Header&Footer

2) Opt-in Box & Text

3) 2 Banner

4) HTML Template

5) 1x e-cover

Boleh PM sy atau reply ke thread ini. Sy perlu CEPAT!! utk mengejar DEADLINE. Terima kasih.
 
Joined
Jan 5, 2014
Messages
18
Likes
0
Points
0
Offline
#3
We Are affordable Website Design Company in Malaysia

View our Testimoni - [ hxxp://www.websitemudah.com/testimonial ]

Telah hadir sebuah perkhidmatan pembuatan website profesional dengan design khusus untuk market malaysia.syarikat kami menyediakan pelbagai website design templates & shared hosting berkualiti dengan harga yang murah.

Khusus untuk website[dotcom] kami menyediakan best template design for ecommerce website |company website | business website | Hotel website | Corporate website | Plumbing Website dll. Kami memberikan anda the best website design templates

View All Ours Demo Website - hxxp://demo.websitemudah.com/


Tidak dinafikan mencari syarikat best website design companies merupakan salah satu pilihan yang terbaik buat perniagaan anda.walaupun besar pelaburan yang anda keluarkan pastinya akan memulangkan dan kembalikan modal tersebut semula setelah perniagaan anda berjaya.Medium online merupakan satu cabang untuk anda memajukan bisnes anda dalam memcari customer baru.


Nah tidak dinafikan membayar best website designers kekadang memerlukan kos yang tinggi padahal apa yang dilakukan adalah kecil dan tidak berkualiti sehinggakan anda tidak boleh mengakses website anda dengan baik serta support tidak diberikan.Bah kan anda melanggang hosting di syarikat tempatan dan luar negara seperti [ hxxp://hostgator.com/ ] malahan anda hanya memperolehi hosting dan domain sahaja dan perlu membuat website sendiri juga.

Membeli panduan - hosting - domain - design template hanya melambatkan masa anda untuk membina website! kenapa tidak sahaja membayar semua ini dalam satu bayaran.

Khusus untuk anda / newbie / perniagaan online / perusahan offline / blogger untuk anda memiliki website dengan design profesional dengan lengkap dan full akses cpanel | domain | hosting serta yuran tahunan serendah bawah RM100

Service kami professional dengan best website design templates dan best support


Review Our Premium Template - [ hxxp://www.websitemudah.com/portofolio ]

Help Desk Customer - [ hxxp://helpdesk.websitemudah.com/ ]

Harga pelan Hosting Kami - [ hxxp://www.websitemudah.com/pelan ]

Setiap pelan website anda akan datang beserta Cpanel dan Client Area untuk memudahkan anda menguruskan website hosting dan melakukan renew tahunan! support transfer bank lokal & paypal / credit card

Lihat Client Area Hosting kami - [ hxxp://my.websitemudah.com/index.php ]


Jangan sia-siakan peluang besar ini tanpa adanya ACTION dari diri Anda!

*
*
*
*
*
Warm Regard - WEBSITEMUDAH [dotcom ]
Customer Service - Mohd Saad
Contact : 0136819340 @email : cs@websitemudah[dotcom]


Sila Tukar hxxp kepada http sebelum paste pada browser anda :)
 
Joined
Nov 15, 2010
Messages
127
Likes
0
Points
16
Offline
#4
Pergi ja ke webprojek... banyak template pilihan. Nak design pun boleh juga dibuat cuma kos agak tinggi juga tu. Pilih satu template, jadikan website sendiri. Kos tak tinggi sangat. http://webprojek.com
 
Last edited:

wpe

Senior
Joined
Feb 13, 2008
Messages
773
Likes
2
Points
18
Offline
#5
Salam. Dulu upah designer. Sekarang buat sendiri guna web base software je. Mudah & cepat.
 
Top