Perlukan 25 Orang Beta Tester Untuk Produk Terbaru Flarebiz Network!

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
salam bro. im in tpi perlu special skill ke? ke ZERO pun boleh join?

nak sertai kalau ZERO pun layak.

kalau perlu ada requirement, boleh sy tahu apa dia?
w'mslm,

Untuk mengelakkan salah faham, nanti tunggu video daripada pihak kami. Di situ kami terangkan summary untuk produk ni. Ini bukanlah satu program untuk buat duit ke apa. Hanyalah satu solution untuk para usahawan internet. :)

InsyaAllah saya akan cuba untuk menjadi pengguna aktif untuk MiniNiaga.

Tapi kelemahan yang ada dalam NiagaKit bila nak improvekan bro???
Orait no problem. Nanti tunggu Niagakit v2.5 yang terbaik dari ladang. Setel miniNiaga, terus dengan sistem Niagakit v2.5 dan semua pelanggan akan dapat free update. Yosh! :)
 

OsmanAdnan

Senior
Joined
Sep 26, 2008
Messages
921
Points
18
w'mslm,

Untuk mengelakkan salah faham, nanti tunggu video daripada pihak kami. Di situ kami terangkan summary untuk produk ni. Ini bukanlah satu program untuk buat duit ke apa. Hanyalah satu solution untuk para usahawan internet. :)



Orait no problem. Nanti tunggu Niagakit v2.5 yang terbaik dari ladang. Setel miniNiaga, terus dengan sistem Niagakit v2.5 dan semua pelanggan akan dapat free update. Yosh! :)
Saya tunggu summary dari bro...Rasanya dengan summary ni baru boleh tahu samaada boleh bagi komitmen sepenuhnya ke tak..
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
Okay alhamdulillah nampaknya ramai berminat. Cuma takut juga nanti tak dapat deliver the best untuk para beta tester nanti. Kami sekarang sedang buat persiapan dari segi banyak benda untuk manage betul-betul tempahan daripada beta tester. :)

Kami cipta sistem ini adalah untuk membantu para usahawan internet memudahkan kerja dan menjimatkan masa mereka. Ada juga yang sudah mendesak-desak agar dia tersenarai untuk beta tester oh!
 
Last edited:

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
salam,

book untuk sy boleh x?
w'mslm bro Adnin,

Nanti tengok macam mana sebab ramai request sekarang ni.

Tapi saya rasa bro sesuai untuk guna. Nanti tegur di YM. :)

Terima kasih. Saya telah mencubanya. Satu sistem yang bagus sekali. Tahniah! - SmartZul
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
salam..
apa qualifications untuk diterima jadi beta tester nie..?
 

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Untuk pengetahuan semua, saya sempat tengok preview produk
ni masa Majlis Doa Selamat IM Training Center..

Dengan sistem ini, kerja yang patut disiapkan dalam sehari, boleh
siap hanya dalam 10 minit sahaja..!


Memang superb..

Jadi, memang tak rugi yg jadi beta tester ni...

Saya pun ingat nak sambar juga...
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
Okay kami sekarang sudah siapkan website untuk beta tester dan nampaknya progress dah 90% siap. Untuk pendaftaran, kami buka kepada semua. That mean semua boleh isi borang untuk daftar TETAPI kami akan pilih 25 orang sahaja.

Pemilihan dibuat based on anda menjawab soalan yang kami sediakan. Pendaftaran dibuka untuk 48 jam sahaja. :)

Untuk pengetahuan semua, saya sempat tengok preview produk
ni masa Majlis Doa Selamat IM Training Center..

Dengan sistem ini, kerja yang patut disiapkan dalam sehari, boleh
siap hanya dalam 10 minit sahaja..!


Memang superb..

Jadi, memang tak rugi yg jadi beta tester ni...

Saya pun ingat nak sambar juga...
Terima kasih. Uish, risau juga takut nanti high expectation oleh para forumer WC. Di harap kawan-kawan di WC ni rileks... produk ni biasa-biasa jer. :p
 

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Okay kami sekarang sudah siapkan website untuk beta tester dan nampaknya progress dah 90% siap. Untuk pendaftaran, kami buka kepada semua. That mean semua boleh isi borang untuk daftar TETAPI kami akan pilih 25 orang sahaja.

Pemilihan dibuat based on anda menjawab soalan yang kami sediakan. Pendaftaran dibuka untuk 48 jam sahaja. :)



Terima kasih. Uish, risau juga takut nanti high expectation oleh para forumer WC. Di harap kawan-kawan di WC ni rileks... produk ni biasa-biasa jer. :p

Bagi seorang IM, saya pasti produk bro ni banyak
membantu.. Jangan risau punya..

Lepas ni, boleh buat Mini____ sendiri tanpa perlu outsource..

Ho ho.... :)
 

syedakmal

Senior
Joined
Sep 1, 2009
Messages
1,571
Points
38
Okay kami sekarang sudah siapkan website untuk beta tester dan nampaknya progress dah 90% siap. Untuk pendaftaran, kami buka kepada semua. That mean semua boleh isi borang untuk daftar TETAPI kami akan pilih 25 orang sahaja.

Pemilihan dibuat based on anda menjawab soalan yang kami sediakan. Pendaftaran dibuka untuk 48 jam sahaja. :)
Mana nak daftar borang tu bro? :)
 

whizzkid

Newbie
Joined
Apr 6, 2009
Messages
916
Points
18
Pemilihan dibuat based on anda menjawab soalan yang kami sediakan. Pendaftaran dibuka untuk 48 jam sahaja. :)
Bile nak bukak pendaftaran? nak set time ni.. :rolleyes:

p/s: bg la skit soalan yg bakal ditanya.. :D
 
Top