Perlukan 25 Orang Beta Tester Untuk Produk Terbaru Flarebiz Network!

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Thread ini dibuka awal untuk memaklumkan bahawa pihak kami sedang mencari 25 orang yang betul-betul komited untuk menjadi beta-tester bagi produk terbaru kami.



Harga minimum bagi produk ini apabila dilancarkan adalah RM150 tetapi untuk 25 orang beta tester hanya around RM50 sahaja.

Ini merupakan satu produk yang sangat inovasi daripada pihak kami agar mempermudahkan lagi urusan perniagaan internet tanah air. Insyallah produk ini juga akan dibawa ke international dengan nilai $97. ;)


Gambar di atas, saya sedang demo produk terbaru ini kepada beberapa orang rakan IM.

Tunggu update selanjutnya daripada kami.

Sekian,
Labanon

p.s: Siapa yang berminat boleh dah reply di thread ini. Ingat, hanya 25 orang sahaja. Siapa cepat, dia yang dapat untung. :p
 

Hakim Najili

Senior
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,813
Points
0
nie produk yg seperti diceritakan geng2 yg melawat pejabat bro jamal haritue ker?
 

a3d

Senior
Joined
May 17, 2009
Messages
739
Points
18
sangat berminat :D

teringin sgt menjadi beta tester, membantu dari segi penggunaan sistem, keberkesanan mahupun baikpulih sistem..jika ada bug, suggestion, penambahbaikan, sy sedia memberi idea melalui pengalaman sebagai script developer :)
 
Last edited:

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
book satu..

nak jual baju warne kuning..next week boleh mula
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
salam bro..

book utk saya satu..boleh???
 

Oracle

freshman
Joined
Sep 12, 2009
Messages
380
Points
16
leh book 1..
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
Terima kasih buat yang reply... ramai yang tertanya-tanya produk apa. Jangan bimbang kerana nanti saya akan update dengan video menunjukkan apa itu produk saya dengan jelas.



Tanpa berselindung. :)

Apa yang pasti ini bukanlah satu produk yang ajar anda bagaimana boleh jadi kaya dalam sekelip mata. No hype, anda tidak boleh jadi kaya pun kalau beli produk ni kalau takde ilmu perniagaan internet. ;)

Kalau ada, produk ini akan mempermudahkan kerja anda. Insyallah. Doakan yang terbaik untuk kami. :)
 
Last edited:

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
very interested if still available..:)
 
Top