Perkhidmatan REVIEW WEB SITE

Joined
Jan 9, 2007
Messages
546
Likes
3
Points
18
Offline
#1
Saudara/saudari warga Wangcyber
Saya dengan sukacitanya menawarkan perkhidmatan Review My Web Site.Jika saudara/saudari berniaga dengan menggunakan web site sila hantarkan web site itu kepada saya untuk direview.Tujuan review bukanlah untuk mencari keburukan atau kesalahan, tetapi bertujuan untuk menambah baik lagi laman web itu supaya mendapat RIBUAN PENGUNJUNG ( Traffic ) sehari. Tanpa ribuan pengunjung apalah gunanya laman web itu.Kerana TRAFFIC adalah NYAWA kepada perniagaan kita dan seterusnya bagaimana pengunjung tadi bertukar menjadi pelanggan kita seumur hidup.

Jika saudara/saudari berhasrat untuk mendapat RIBUAN PENGUNJUNG sehari, sila e-mailkan ke whitelim@streamyx.com.
Perkhidmatan adalah percuma.




Program dan Rakan kongsi affiliates terbaik ditalian :-
http://affiliates.sitesell.com/white-limosine.html
 
Joined
Jan 28, 2007
Messages
41
Likes
0
Points
6
Offline
#2
Review web untuk percuma...?
heheh...Mcm tak percaya gitu...
Mungkin anda boleh review web saya nie...secara live... :)

http://www.hakjualan.com

Dah mcm mcm saya buat. Dan dah mcm mcm jugakla benda saya pelajari. Mungkin saya bagi sedikit tipsla untuk ahli forum wangcyber di sini.

1) Kalau nak letak gambar gunakan jpeg format

Kalau anda nak letak gambar yang banyak, boleh...Tapi gunakanlah jpeg format, dan jangan guna gif. Jpeg load cepat sikit. Kalau nak tahu macam macam mana nak convert, anda boleh gunakan perisian software seperti adobe photoshop.

2) Minta testimonial dari orang yang dah dikenali ramai.

Bagi hakjualan.com, saya dapatkan testi dari Encik Sukeri, Zhafran dan Azhar yang memang dah terkenal dgn bidang masing masing. Saya juga letak gambar saya bersama Dr Irfan kerana sudah ramai kenal Dr, sebagai seorang jutawan internet.

3) Personalise web anda

Saya letak gambar saya, suara saya, alamat rumah saya, numbor telefon saya di web hakjualan.com. Ini perlu untuk memberitahu orang ramai yang saya nie orang betul betul...bukan scam...maklumlah...pakej hakjualan.com hebat sgt... :)

Saya buat nie semua untuk bina kepercayaan orang ramai.
Untuk menabalkan diri saya sebagai seorang usahawan internet Melayu dari Singapura...

hehehehe,......So bro....Kalau ada review, atau komentar share la dgn semua kat sini... :)
 
Joined
May 22, 2006
Messages
561
Likes
6
Points
18
Offline
#3
Review web untuk percuma...?
heheh...Mcm tak percaya gitu...
Mungkin anda boleh review web saya nie...secara live... :)

http://www.hakjualan.com

Dah mcm mcm saya buat. Dan dah mcm mcm jugakla benda saya pelajari. Mungkin saya bagi sedikit tipsla untuk ahli forum wangcyber di sini.

1) Kalau nak letak gambar gunakan jpeg format

Kalau anda nak letak gambar yang banyak, boleh...Tapi gunakanlah jpeg format, dan jangan guna gif. Jpeg load cepat sikit. Kalau nak tahu macam macam mana nak convert, anda boleh gunakan perisian software seperti adobe photoshop.

2) Minta testimonial dari orang yang dah dikenali ramai.

Bagi hakjualan.com, saya dapatkan testi dari Encik Sukeri, Zhafran dan Azhar yang memang dah terkenal dgn bidang masing masing. Saya juga letak gambar saya bersama Dr Irfan kerana sudah ramai kenal Dr, sebagai seorang jutawan internet.

3) Personalise web anda

Saya letak gambar saya, suara saya, alamat rumah saya, numbor telefon saya di web hakjualan.com. Ini perlu untuk memberitahu orang ramai yang saya nie orang betul betul...bukan scam...maklumlah...pakej hakjualan.com hebat sgt... :)

Saya buat nie semua untuk bina kepercayaan orang ramai.
Untuk menabalkan diri saya sebagai seorang usahawan internet Melayu dari Singapura...

hehehehe,......So bro....Kalau ada review, atau komentar share la dgn semua kat sini... :)

Good Helmi, semoga anda akan tergolong antara nama2 besar IM Singapore seperti Ewen Chia dan Jo Han Mok satu hari nanti, insyaAllah.:)

Cuma yang format gambar, bagi saya format .png lagi kecik file dia berbanding .jpeg dan ,gif. Ini based on my observation, not a professional designer. Bitol, Mystic dan rakan seangkatan lebih pakar ngan hal2 macam ni.

Dan untuk saudara Whitelim, ini laman web jualan saya:

www.SistemRahsia.com

Saya tak buat apa2 marketing lagi melainkan Tawaran kat WC ni je. Sales are good, RM3k in less than 2 weeks. Cuma kalau ada apa2 yang perlu tambah, saudara boleh nyatakan kat sini yek (kongsi dengan semua). Kritikan pun diterima.

Terima kasih. (Bukan senang orang nak bagi consult free macam ni, bila dah ada baik guna, hehe)
 

Wayne

freshman
Joined
Dec 14, 2006
Messages
119
Likes
0
Points
16
Offline
#4
Salam

Kalau sy komen banyak2 kang, orang kata : Ko ni sape?

So nak tegur skit2 je la.

Kat website Helmi tu, di headline nya, sy tak nampak apa pentingnya anda highlightkan perkataan Singapura (bold,underline n different color). Malah pada sy ia boleh menimbulkan sedikit sebanyak kesan negatif dan reaksi tak berapa baik dlm minda pelawat.

I'm not about to suggest another headline, just want to tell, what I think and my own personal op after reading your salesletter.

Lagi satu, better ask someone to check tatabahasa dan keseluruhan ayat yg digunakan. Rasanya ada someone yg offer khidmat proofreading kat WC ni. U might want to take a look at his offer. Ada byk translation perkataan dari English ke BM yg sangat nampak tak kena, dan ada juga ayat2 yg kelihatan tak lengkap - tergantung.

Mungkin orang lain anggap biasa. Sy je kot yg lebih2. Jika begitu, abaikan pendapat sy ni, hehe..

WA
 
Joined
Jan 28, 2007
Messages
41
Likes
0
Points
6
Offline
#7
Salam

Kalau sy komen banyak2 kang, orang kata : Ko ni sape?

So nak tegur skit2 je la.

Kat website Helmi tu, di headline nya, sy tak nampak apa pentingnya anda highlightkan perkataan Singapura (bold,underline n different color). Malah pada sy ia boleh menimbulkan sedikit sebanyak kesan negatif dan reaksi tak berapa baik dlm minda pelawat.

I'm not about to suggest another headline, just want to tell, what I think and my own personal op after reading your salesletter.

Lagi satu, better ask someone to check tatabahasa dan keseluruhan ayat yg digunakan. Rasanya ada someone yg offer khidmat proofreading kat WC ni. U might want to take a look at his offer. Ada byk translation perkataan dari English ke BM yg sangat nampak tak kena, dan ada juga ayat2 yg kelihatan tak lengkap - tergantung.

Mungkin orang lain anggap biasa. Sy je kot yg lebih2. Jika begitu, abaikan pendapat sy ni, hehe..

WA

heheh...Saya bukannya apa pakai Usahawan Internet Dari Singapura.
Kalau anda baca buku Dr Irfan Khairi, 101 Cara Promosi, cara promosi ke #28 ialah Memiliki Perkataan.

Maksudnya apabila orang dengar satu dua perkataan itu, nama perniagaan anda adalah pertama sekali difikirkan.

Setiap kali perkataan itu disebut atau didengar, perniagaan itu mendapat promosi percuma.

Contoh implemementasi:

"Fast Food"- Kita teringat MacDonalds pertama
"Pizza"- Kita akan teringat Pizza Hut pertama
"Pizza Delivery"- Kita akan teringat Dominos pertama
"Ubat Gigi"-Kita akan teringat Colgate pertama
"Overnight Delivery"-Kita akan teringat FedEx pertama
"Seluar Jeans"-Kita akan teringat Levis pertama
"Jutawan Internet"-Kita akan teringat Dr Irfan Khairi
"Netpreneur Melayu Singapura"- (Nie saya tgh cuba letak nama Helmi Hakim) hehehehhh

Tip dari buku Dr Irfan juga menyatakan satu cara untuk memiliki perkataan adalah dengan menjadi pertama sekali di dalam industri tersebut. Menjadi perintis (pioneer).

Seringkali sekiranya anda menjadi pioneer dalam industri anda dan dengan mengimplementasikan strategi pemasaran yang betul, anda akan menjadi yang pertama sekali diingati dan dikaitkan dengan perkataan tertentu.

Itu sebabla....Saya belum nampak orang melayu Singapura kita menceburi dalam bidang pemasaran internet ini. Tak tahula...Itu pendapat saya ajer...Model saya Dr Irfan....

heheh....Kalau boleh ahli forum yang lain boleh beri komentarla? Perlu tak saya edit headline? Saya akan dapatkan pendapat team rahsiainternet.com juga....

Tentang stuktur ayat di HakJualan.com, translator saya sedang konvert semuanya ke Bahasa Inggeris. Saya akan dapatkannya untuk proof read surat jualan tu... :)
 

nizam

freshman
Joined
Nov 13, 2006
Messages
114
Likes
0
Points
16
Offline
#8
Saya tak buat apa2 marketing lagi melainkan Tawaran kat WC ni je. Sales are good, RM3k in less than 2 weeks. Cuma kalau ada apa2 yang perlu tambah, saudara boleh nyatakan kat sini yek (kongsi dengan semua). Kritikan pun diterima.

Terima kasih. (Bukan senang orang nak bagi consult free macam ni, bila dah ada baik guna, hehe)
Bak kata amirul "Bukan senang org nak bagi consult free",
so boleh review site ini http://www.yesiloveit.com
 
Joined
Jan 9, 2007
Messages
546
Likes
3
Points
18
Offline
#9
Salam sejahtera buat saudara-saudari sidang forum. Apakahabar?
Sihat! alhamddulillah.
Terlebih dahulu saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi menerima lamaran saya. Review laman web.
Maaf berbanyak , saya bukanlah pandai sangat. Tapi dalam review ini, saya gunakan pengalaman saya yang baru masuk lapan tahun didalam membina perniagaan berasaskan laman web. Saya mempunyai seorang guru yang sangat dikenali didunia cyber dan saya sangat bertuah kerana mengikut kata-kata nasihat beliau. Ternyata tunjur ajar beliau telah mengubah corak pemikiran saya terhadap LAMAN WEB YANG BENAR-BENAR BERKESAN DAN MENDATANGKAN HASIL. Satu laman web yang benar-benar berkesan adalah:-
1. Isi kandungan yang benar-benar yang dicari olih pelanggan ( CONTENT)
2. Dari Isi Kandungan yang benar-benar dicari olih pelanggan ini menarik perhatian ramai pengunjungnya.( TRAFFIC)
3. Prajualaan----bukan menjual.( PREsell)
4. Menjana kewangan.( MONETIZE )

Konsep inilah yang telah membuahkan hasil. Konsep ini lah yang telah teruji hampir 15 Tahun dan bagi mereka yang mengikuti konsep ini telah bertukar corak kehidupan mereka.

Saudara Nizam, saudara Helmihakim dan saudara Amirul28 :-

Tujuan saya mencatitkan alamat e-mail saya ialah bertujuan supaya dapat saya memberi review PERCUMA keatas laman web saudara, Person to person review. Banyak perkara yang perlukan diberitahu. Banyak komen nak dilontarkan. Saya bimbang kenyataan saya akan menyinggung hati dan perasaan sahabat-sahabat. Itulah tujuan sebenarnya. Tak ada " KOS TERSEMBUNYI ".
Saya sungguh kagum akan mutu kerja saudara2. Usaha saudara HEBATdan penuh didikasi. Tetapi kekandang kita lupa bahawa kita telah membawa OFFLINE MINDSET kedalam ONLINE MINDSET. Maksud saya People goes on line is for ONE VITAL REASON. They are searching for INFORMATION. Not our business. So give what online people want.
Cuba perhatikan ayat-ayat ( CONTENT ) yang kita gunakan. Adakah ianya SALES PICTH ? Sales...Sales....sales. Cuba saudara-saudara berada ditempat itu. Apakah saudara suka seorang JURUJUAL mendekati saudara untuk jual barang? Kalau kita beli barang.....biasanya kedai yang kita kenal.....kalau nak join MLM...selalunya kita akan join atau beli dari orang yang kita kenalkan?
Jadi bagaimana nak bina RELATIONSHIP NI? bagi orang percaya dan yakin pada kita.
Saudara hilmihakim!!!!!!
Tahukah saudara apakah kesalahan besar yang telah saudara lakukan?
Apabila review sahaja laman web saudara ...... satu kesalahan besar telah saudara lakukan dan ianya tidak disedari telah dilakukan.

SAUDARA TELAH MENGGUNAKAN HURUF BESAR PADA PERMULAAN PERKATAAN SAUDARA. INI TIDAK ELOK DALAM DALAM BUDI BAHASA LAMA WEB. Saudara besar ke pelanggan yang besar. Duit dalam poket saudara ke atau dalam poket pelanggan???? Jadi tentu saudara fahamkan. Tarik perhatian tidak semestinya pakai huruf besar ( merah lagi pulak tu ). Cuba bayangkan bagaimana saudara nak pujuk orang beli barangan. Pakai bahasa yang macam mana?

Lemah Lembut, lemah gemalai......tapi ayat power. Warna apakah yang lembut? Biru ? Unggu ? tentu saudara lebih arif tentang itukan.
Sabenarnya banyak lagi yang saya nak perkatakan. Kalau bolih sila hantarkan e-mail saudara kepada saya. Bolih saya tulis panjang lebar.
Dan saya ada tips tertentu bagaimana nak tulis SALES COPY yang Baik.
Kepada saudar Nizam dan AMirul28 tolong e-mailkan alamat e-mail saudara.
Saya bersedia memberi ONE to ONE riview ye.


Sampai berjumpa lagi
Certified Webmaster.
 
Joined
Jan 28, 2007
Messages
41
Likes
0
Points
6
Offline
#10
Salam sejahtera buat saudara-saudari sidang forum. Apakahabar?
Sihat! alhamddulillah.
Terlebih dahulu saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi menerima lamaran saya. Review laman web.
Maaf berbanyak , saya bukanlah pandai sangat. Tapi dalam review ini, saya gunakan pengalaman saya yang baru masuk lapan tahun didalam membina perniagaan berasaskan laman web. Saya mempunyai seorang guru yang sangat dikenali didunia cyber dan saya sangat bertuah kerana mengikut kata-kata nasihat beliau. Ternyata tunjur ajar beliau telah mengubah corak pemikiran saya terhadap LAMAN WEB YANG BENAR-BENAR BERKESAN DAN MENDATANGKAN HASIL. Satu laman web yang benar-benar berkesan adalah:-
1. Isi kandungan yang benar-benar yang dicari olih pelanggan ( CONTENT)
2. Dari Isi Kandungan yang benar-benar dicari olih pelanggan ini menarik perhatian ramai pengunjungnya.( TRAFFIC)
3. Prajualaan----bukan menjual.( PREsell)
4. Menjana kewangan.( MONETIZE )

Konsep inilah yang telah membuahkan hasil. Konsep ini lah yang telah teruji hampir 15 Tahun dan bagi mereka yang mengikuti konsep ini telah bertukar corak kehidupan mereka.

Saudara Nizam, saudara Helmihakim dan saudara Amirul28 :-

Tujuan saya mencatitkan alamat e-mail saya ialah bertujuan supaya dapat saya memberi review PERCUMA keatas laman web saudara, Person to person review. Banyak perkara yang perlukan diberitahu. Banyak komen nak dilontarkan. Saya bimbang kenyataan saya akan menyinggung hati dan perasaan sahabat-sahabat. Itulah tujuan sebenarnya. Tak ada " KOS TERSEMBUNYI ".
Saya sungguh kagum akan mutu kerja saudara2. Usaha saudara HEBATdan penuh didikasi. Tetapi kekandang kita lupa bahawa kita telah membawa OFFLINE MINDSET kedalam ONLINE MINDSET. Maksud saya People goes on line is for ONE VITAL REASON. They are searching for INFORMATION. Not our business. So give what online people want.
Cuba perhatikan ayat-ayat ( CONTENT ) yang kita gunakan. Adakah ianya SALES PICTH ? Sales...Sales....sales. Cuba saudara-saudara berada ditempat itu. Apakah saudara suka seorang JURUJUAL mendekati saudara untuk jual barang? Kalau kita beli barang.....biasanya kedai yang kita kenal.....kalau nak join MLM...selalunya kita akan join atau beli dari orang yang kita kenalkan?
Jadi bagaimana nak bina RELATIONSHIP NI? bagi orang percaya dan yakin pada kita.
Saudara hilmihakim!!!!!!
Tahukah saudara apakah kesalahan besar yang telah saudara lakukan?
Apabila review sahaja laman web saudara ...... satu kesalahan besar telah saudara lakukan dan ianya tidak disedari telah dilakukan.

SAUDARA TELAH MENGGUNAKAN HURUF BESAR PADA PERMULAAN PERKATAAN SAUDARA. INI TIDAK ELOK DALAM DALAM BUDI BAHASA LAMA WEB. Saudara besar ke pelanggan yang besar. Duit dalam poket saudara ke atau dalam poket pelanggan???? Jadi tentu saudara fahamkan. Tarik perhatian tidak semestinya pakai huruf besar ( merah lagi pulak tu ). Cuba bayangkan bagaimana saudara nak pujuk orang beli barangan. Pakai bahasa yang macam mana?

Lemah Lembut, lemah gemalai......tapi ayat power. Warna apakah yang lembut? Biru ? Unggu ? tentu saudara lebih arif tentang itukan.
Sabenarnya banyak lagi yang saya nak perkatakan. Kalau bolih sila hantarkan e-mail saudara kepada saya. Bolih saya tulis panjang lebar.
Dan saya ada tips tertentu bagaimana nak tulis SALES COPY yang Baik.
Kepada saudar Nizam dan AMirul28 tolong e-mailkan alamat e-mail saudara.
Saya bersedia memberi ONE to ONE riview ye.


Sampai berjumpa lagi
Certified Webmaster.

heheheh...Betul jugak kata saudara White Lim...target market sifat ketimuran...mesti kena lembut...tak leh garang...

bijak juga yer saudara....tak sabar lak menanti review ikhlas saudara...

Menantikan email dari saudara. Terima Kasih Banyak2 yer... :)

Helmi Hakim
Pengasas HakJualan.com
 
Joined
Dec 14, 2006
Messages
617
Likes
2
Points
18
Offline
#11
amboi WhiteLim.. kata-katanya membuatkan saya tergamam sebentar..
sebab apa?? sebab kesalahan seperti itu saya dah lakukan dgn bgitu byk skali..

bgus la WhiteLim ni.. bole jadi Internet Psikologist.. (bidang baru ni)

nantikan kemunculan website saya yang akan diperbaiki..insyAllah tak lama lagi..
nanti saya akan hantarkan alamat emel saya dan website saya itu pd WHiteLim ya?..
 
Joined
Sep 7, 2006
Messages
314
Likes
2
Points
18
Offline
#12
saudara e-Fun utk link dibawah signature tu cube buat hyperlink ye :)
 
Joined
Jan 9, 2007
Messages
546
Likes
3
Points
18
Offline
#13
Saudara e-fun(glamour betul nama ni).
Kadang-kadang kita apabila nak reka laman web kita punya mindset adalah " SYOK SENDIRI " maaf berbanyak ye. Maksud saya kita jarang - jarang dan kadangkala terlupa bahawa web site tu untuk siapa. Untuk kita ke atau untuk pengunjung?. Jadi apa pun kita nak buat dalam laman web tu mestilah berorintasikan PENGUNJUNG. Kita kena fikir cara pengunjung berfikir. Bukan cara kita berfikir.Apa pun laman web kita mesti MESRA PENGUNJUNG. Bukan Syok sendiri.Bukan mudah perkara ini. Umpamakan saudara sedang bercakap dengan sahabat baik saudara.
Perkataan yang nak ditulis pun mesti berasaskan pengunjung.
Warna yang digunakan
Susun atur.Dan lain-lain perkara yang perlu di perhatikan. Kata orang Jawa...jangan buat korjo semborono...kang mas.

Semuga berjumpa dilain kali.

Salam hormat
Pro Webmaster
 
Joined
Dec 14, 2006
Messages
617
Likes
2
Points
18
Offline
#14
Saudara e-fun(glamour betul nama ni).
Kadang-kadang kita apabila nak reka laman web kita punya mindset adalah " SYOK SENDIRI " maaf berbanyak ye. Maksud saya kita jarang - jarang dan kadangkala terlupa bahawa web site tu untuk siapa. Untuk kita ke atau untuk pengunjung?. Jadi apa pun kita nak buat dalam laman web tu mestilah berorintasikan PENGUNJUNG. Kita kena fikir cara pengunjung berfikir. Bukan cara kita berfikir.Apa pun laman web kita mesti MESRA PENGUNJUNG. Bukan Syok sendiri.Bukan mudah perkara ini. Umpamakan saudara sedang bercakap dengan sahabat baik saudara.
Perkataan yang nak ditulis pun mesti berasaskan pengunjung.
Warna yang digunakan
Susun atur.Dan lain-lain perkara yang perlu di perhatikan. Kata orang Jawa...jangan buat korjo semborono...kang mas.

Semuga berjumpa dilain kali.

Salam hormat
Pro Webmaster
WhiteLim jgn ke mana2 tau dlm sebulan ni.. lepak jek kt WC.. nk mintak WhiteLim komenkan web sy.. tp lom siap lg.. hehehe boleh kn?? kn?:D

hahaa.. ngobrol jowo delok wong disek...(kalau nk ckp jowo tgk org dulu eh?kekekeke) gurau jek..sini ramai wong jowo ni (contoh kak lynn kita):rolleyes:
 
Joined
Dec 3, 2006
Messages
151
Likes
1
Points
18
Offline
#16
Hahahaha...muhdmuax org jawa gak? Tgk avatar ganas tu, Batista!

:):):) ** sama la kita
 
Joined
Jan 9, 2007
Messages
546
Likes
3
Points
18
Offline
#17
Tak sangka-sangka rupa-rupa orang jawa nie bukan sahaja pandai makan dan buat tempe tapi buat laman web lagi......... nie kena ada forum dalam bahasa jawa nieiiii......khas untuk kang mas dan puteri ayu. Apakata moderetor.
Tapi apa pun saya senentiasa bersedia memberi komen iklas dan panduan bagaimana nak bagi laman web itu dapat ratusan ribu ringgit. Malah sahingga USD 300,000 sebulan. Ini semua ada bukti.Saya dah banyak baik pulih laman web MATSALLEH.....mereka ikut nasihat DR Ken Evoy ( guru saya ). Kini tibalah masa pulak orang melayu jadi JUTAWAN.
Jom brother yang JAWA-JAWA tu. Jangan malu dan jangan segan.

WONG DADIYA GURU SEJATI
Dari Kang Mas Raden Ruslan
 
Joined
Mar 16, 2006
Messages
774
Likes
3
Points
18
Age
29
Offline
#18
Bukan aku yang jawa tapi atuk aku. aku ni bangsa apa ekk? belum dikenal pasti lagi . aku ; jawa + bugis + cina + kashmir (moyang) = ?
Aku pun tak tau bangsa jenis apa ekk.
 
Joined
Sep 12, 2006
Messages
776
Likes
0
Points
16
Offline
#20
Saya sebenarnya nak ucap terima kasih pada saudara whitelim sebab telah review website saya yang saya hantar melalui email. Tapi mungkin ada beberapa perkara yang saya kurang setuju dengan alasan saya tersendiri. Saya amat kagum dengan saudara kerana dapat menunjukkan saya panduan dan berfikir secara "lain" dalam menjual sesuatu di internet. Memang betul, kita jangan rasa cepat tersinggung tapi kita kena berfikiran terbuka. Saya pun masa mula-mula membaca review dari saudara whitelim pun terasa juga tapi saya terima dengan hati terbuka. Cuma mungkin pandangan saya berbeza dengan saudara whitelim sahaja dan lagi satu bagi saya mungkin agak "lewat" untuk patah balik sebab saya sudah melancarkannya. Takpe, lepas ni saya nak buat projek lain pula dan minta pandangan saudara whitelim lagi boleh tak?

Apa pun terima kasih sekali lagi... selama ni saya sendiri pun syok sendiri dengan ayat sendiri..mungkin sebab itu jualan kurang :) Kengkawan yang nak review tu boleh submit dan dengar nasihat whitelim ni.. saya rekemen ni takde untung apa pun... :) tq whitelim
 
Top