Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

Haris

Newbie
Joined
Jan 17, 2007
Messages
229
Points
16
Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE melalui domain yang anda pilih dan akan deal dengan anda berapa niche subdomain yang anda mahukan.


Kelebihan :

-Anda tidak perlu pening membuat website Adsense menggunakan HyperVRE
-Header yang kemas dan menarik
-Saya akan memasukkan code Adsense anda dan create channel untuk track
-Niche yang betul-betul profitable yang paling minima USD 1 untuk satu klik

Pakej Updated

Pakej Basic :

(A) Jika tiada domain dan hosting dan mahukan 3 niche

Domain + Hosting = RM 100 saya akan cari nama domain dan daftar untuk anda. Domain dan hosting ini akan menjadi milik anda

3 niche website : RM 150

Total : RM 250

(B) Jika sudah ada domain dan hosting

3 niche : RM 150

Total : RM 150

(C) Jika mahukan khidmat tambahan saya untuk promote web

Upah promote 3 niche : RM 150

Modal USD 30 ( RM 105 )

Kos VCC : RM 20

Total : RM 275


Pakej Pro:

(A) Jika tiada domain dan hosting dan mahukan 6 niche

Domain + Hosting = RM 100 saya akan cari nama domain dan daftar untuk anda. Domain dan hosting ini akan menjadi milik anda

6 niche website : RM 300

Total : RM 400

(B) Jika sudah ada domain dan hosting

6 niche : RM 300

Total : RM 300

(C) Jika mahukan khidmat tambahan saya untuk promote web

Upah promote 6 niche : RM 300

Modal USD 30 ( RM 105 )

Kos VCC : RM 20


Total : RM425

Pakej Advance:

(A) Jika tiada domain dan hosting dan mahukan 12 niche

Domain + Hosting = RM 100 saya akan cari nama domain dan daftar untuk anda. Domain dan hosting ini akan menjadi milik anda

12 niche website : RM 600

Total : RM 700

(B) Jika sudah ada domain dan hosting

12 niche : RM 600

Total : RM 600

(C) Jika mahukan khidmat tambahan saya untuk promote web

Upah promote 12 niche : RM 600

Modal USD 30 ( RM 105 )

Kos VCC : RM 20


Total : RM 725

Khidmat tambahan : Daftar akaun GA baru = RM 30

JIka anda berminat hubungi saya melalui emel [email protected] YM : hafiz_fadhil Skype : haziq_fakhri atau boleh hubungi saya 014-5365081 ( sms sahaja )

Terima Kasih

Haris

Antara hasil member yang dah tempah :







Edited: Saya fokus untuk newbie je ni yang otai-otai tu rasanya tak perlu kot :)

p/s: saya akan hadkan untuk jumlah orang tertentu sahaja untuk elakkan persaingan. TQ
 
Last edited:

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
nak test drive satu niche boleh ?
 

Haris

Newbie
Joined
Jan 17, 2007
Messages
229
Points
16
berserabut jer aku tgk blog koni.pening akuuu..price sampai rm300 cmni.is is biar betik bro,
ye ke..takpe la bro asal blog menawan kalbu..huhu

erm price tu kalau nk kira murah sangat tu bro..sebab saya akan create web menggunakan niche yang profitable je pastu masukkan header yang telah di design
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
boleh je cuma kena sediakan domain dan hosting dan ada sikit bayaran untuk test satu niche

TQ
subdomain boleh kan?

Boleh PM sy harga.
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
cuba skali lg .. sori lmbat.Sahur ... hehe :D
 

nadieyaa05

Newbie
Joined
Dec 18, 2007
Messages
1,698
Points
36
bro, kalu nk beli site je bleh ke? nanti saya uploadkan sendiri dalam hosting... berapa harganya ye? :)
 
Top