Perkara Paling ***** Tapi Kreatif

Pfiza2

freshman
Joined
Apr 28, 2014
Messages
454
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Di akhir akhir ini pelbagai ragam manusia boleh dilihat oleh kita, yang pelik, yang menarik dan tidak kurang yang dianggap *****, Jom kita tengok beberapa gambar untuk tatapan kita bersama.

1.Pemanggang Daging Paling Hebat


Jika tiada alat pemanggang boleh mencuba troli barang, tahan dan cepat masak.. dan FREE kot sebab pinjam pasaraya punya

2.Pembakar Hotdog Terkini


Biasa kita bakar hotdog satu persatu tapi kali ini berbelas boleh bakar sekaligus, mungkin lebih. Cara ini bukan sahaja dapat membakar dengan banyak sekaligus tetapi selamat dari terkena bara api.. Fikir fikirkan

3.Jam pengera Terus Bangun


Sesuai untuk yang payah bangun tidur walaupun bunyian pengera jam sangat kuat, letakan paku semat di atas penutup pengera jam tersebut saya jamin anda akan terus bangun dari tidur.. Risiko tanggung sendiri

4.Roti Hotdog Cuci Mulut


Kalau berani cubalah, 2 dalam 1, makan terus cuci mulut anda... Mudah dan cepat

5.Lampu Tambahan Tanpa Kelulusan JPJ


Paling sesuai dilakukan ketika gaji lambat lagi masuk atau orang yang ingin berjimat duit , untuk kelulusan cuba bawa Puspakom, agak kena baling sepana tidak?

6.Pencukur Bulu Pakai Buang


Amacam tengok gambar pencukur ini agak agak boleh buat tidak? Ini dinamakan menjaga pencemaran alam sekitar, garpu plastik yang tidak digunakan kitar semula, anda jimat anda selamat.

Sebenarnya banyak lagi yang kreatif boleh dicuba oleh anda, tetapi semua percubaan atas tanggungan sendiri, selamat mencuba..
Perkara ***** tapi kreatif lain lihat disini
 
Top