Perisian atau Ebook apa yang member WC inginkan???

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Kalau FREE, apa-apa ebook atau perisian pun kami ambik haha :D
 

aqifdg

Senior
Joined
May 3, 2008
Messages
704
Points
18
Salam
Saya nak tanya...
perisian atau ebook apa yang inginkan???:confused:

Berdasarkan pengalaman saya, shadow95 boleh lakukan research untuk memahami permintaan prospek pada masa ini melalui forum wangcyber ini sendiri.

Dan apa yang paling penting ialah bagaimana shadow95 "deliver" sesuatu itu kepada bakal pelanggan. Adakah tujuannya untuk membantu atau sekadar mengambil keuntungan sahaja?

:)

"Sesungguhnya tangan yang memberi lebih baik daripada menerima"
 

Uduit

Newbie
Joined
Jun 27, 2009
Messages
534
Points
0
ebook yang membantu dalam perniagaan,kalau free lagi bagus
 

aqifdg

Senior
Joined
May 3, 2008
Messages
704
Points
18
saye suke yang free.. hehe... buat software seo la.. mesti ramai nak nie..

Software SEO? Betul gak tu. :)
Tapi biasanya software untuk SEO ini kene selalu update kalau x silap saya.
 

aqifdg

Senior
Joined
May 3, 2008
Messages
704
Points
18
Betul, betul, betul (Macam upin dan ipin pulak)
:)
 

Duit Internet !

freshman
Joined
Sep 3, 2009
Messages
854
Points
0
kalo free ambk je
 
Top