Perhatian kepada moderator wc

Status
Not open for further replies.

danzaimar

freshman
Joined
Dec 10, 2008
Messages
273
Points
16
Age
37
salam sejahtera semua warga wc,

actually aku xtau nk ngadu camaner coz aku puas cube contact admin wc, tp still xder respon...mungkin mereka xsedar atau xperasan tentang masalah aku...
Actually masalah aku kt forum ni, cmni...aku ader bukak thread kt ruangan wts-pengiklanan...pada 23 april 2009, aku dh bukak thread tajuk "jualan murah sony cybershot dan canon digicam" dan dh bayar untuk sticky thread...pada pagi ni (24 april), jam 8 pagi...aku tgk iklan aku dh ader, so aku gembira coz dh approve oleh admin (tq admin mod)...tetapi malangnye, pada pukul 9 pagi td, iklan aku dh xder lagi kt situ...jadi aku panik...heran...napa jd cmni???aku try contact 3 moderator, tp xder jawapan...aku risau ni...harap2 saluran aku guna ni betul, untuk menyuarakan keresahan dan kekonfiusan aku..harap bantuan semua..dan respon segera moderator tehhadap masalah aku...

Tq..​
 

danzaimar

freshman
Joined
Dec 10, 2008
Messages
273
Points
16
Age
37
baru ada td tuan..agaknya ader masalah...terima kasih moderator!!!
 

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,716
Points
38
Age
45
pertama sekali saya minta maaf sebab saya rasa saya yg delete 2 thread tersebut. Saya tengok saudara post 2 benda yg sama di 2 tempat, satu lagi tu tempat yg tak sepatutnya, jadi saya ingatkan spam dan terus delete.

Sekali lagi saya minta maaf, dan memang iklan akan ambil masa utk muncul kat ruang pengiklanan dan pemasaran, admin / moderator kena approvekan dulu, jadi lepas you buat post kat situ dan tak keluar, tak perlu buat post kat tempat lain.

Dan oleh kerana bayaran tu direct pada tuan punya forum shuth, jadi saya tak tahu siapa yg membayar.

Sekali lagi saya minta maaf atas kekeliruan dan harap tak akan berulang.
 

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,716
Points
38
Age
45
pertama sekali saya minta maaf sebab saya rasa saya yg delete 2 thread tersebut. Saya tengok saudara post 2 benda yg sama di 2 tempat, satu lagi tu tempat yg tak sepatutnya, jadi saya ingatkan spam dan terus delete.

Sekali lagi saya minta maaf, dan memang iklan akan ambil masa utk muncul kat ruang pengiklanan dan pemasaran, admin / moderator kena approvekan dulu, jadi lepas you buat post kat situ dan tak keluar, tak perlu buat post kat tempat lain.

Dan oleh kerana bayaran tu direct pada tuan punya forum shuth, jadi saya tak tahu siapa yg membayar.

Sekali lagi saya minta maaf atas kekeliruan dan harap tak akan berulang.
 

danzaimar

freshman
Joined
Dec 10, 2008
Messages
273
Points
16
Age
37
pertama sekali saya minta maaf sebab saya rasa saya yg delete 2 thread tersebut. Saya tengok saudara post 2 benda yg sama di 2 tempat, satu lagi tu tempat yg tak sepatutnya, jadi saya ingatkan spam dan terus delete.

Sekali lagi saya minta maaf, dan memang iklan akan ambil masa utk muncul kat ruang pengiklanan dan pemasaran, admin / moderator kena approvekan dulu, jadi lepas you buat post kat situ dan tak keluar, tak perlu buat post kat tempat lain.

Dan oleh kerana bayaran tu direct pada tuan punya forum shuth, jadi saya tak tahu siapa yg membayar.

Sekali lagi saya minta maaf atas kekeliruan dan harap tak akan berulang.

tq tuan...xper, no heart feeling...:)
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
pertama sekali saya minta maaf sebab saya rasa saya yg delete 2 thread tersebut. Saya tengok saudara post 2 benda yg sama di 2 tempat, satu lagi tu tempat yg tak sepatutnya, jadi saya ingatkan spam dan terus delete.

Sekali lagi saya minta maaf, dan memang iklan akan ambil masa utk muncul kat ruang pengiklanan dan pemasaran, admin / moderator kena approvekan dulu, jadi lepas you buat post kat situ dan tak keluar, tak perlu buat post kat tempat lain.

Dan oleh kerana bayaran tu direct pada tuan punya forum shuth, jadi saya tak tahu siapa yg membayar.

Sekali lagi saya minta maaf atas kekeliruan dan harap tak akan berulang.

Dari respek saya tambah lagi respek kat Alang.

This kind of people that i'm really trust.He though he make mistake because he think that was a SPAM thread.I dont think so because it's was moderator job.Kill spammer?

And he ask for forgiveness.I really respect u Alang:cool:
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
oklah.. case closed.
 
Status
Not open for further replies.
Top