percuma untuk anda dari plazacentre.net, downloadlah banyak mana pun

Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#1
Saya ingin mengajar anda,

Apa itu perniagaan internet
Bagaimana melakukan perniagaan internet
Bagaimana mempromosikan laman web anda atau produk anda walaupun anda tader laman web
Bagaimana menerima bayaran dari kad kredit dan matawang elektronik lain yang sah

Downloadlah kesemuanya

Amaran : Amat besar fail dalam nya, kerana ilmu yang dibentangkan adalah secara live, benar2 berlaku, dah nama video.... :D

Inilah linknya...



http://rapidshare.com/files/31787747/Video0.avi.html


http://rapidshare.com/files/31821409/Video1.avi.html


http://rapidshare.com/files/31832641/Video2.avi.html


http://rapidshare.com/files/31840643/Video3.avi.html


http://rapidshare.com/files/31843529/Video4.avi.html


http://rapidshare.com/files/31895039/Video5.avi.html


http://rapidshare.com/files/31899186/Video6.avi.html


Selamat berjaya....

Psst: Ini tempat pertama aku letak menda nie.... belum lunch lagi.... :D
 

afiq

freshman
Joined
Apr 18, 2007
Messages
256
Likes
0
Points
16
Age
27
Offline
#2
Inilah saat yg ku tunggu-tunggu. Banyak betul video nak kene download nie. Apa2 hal, thnx for share Shahrul.
 
Joined
Jul 6, 2006
Messages
948
Likes
4
Points
18
Offline
#3
huhuhu.. beso la plakk... 50mb setiap satu.. ade account premium rapidshare tak? ;)
 
Joined
Jul 20, 2006
Messages
1,075
Likes
3
Points
38
Offline
#5
awat tak upload kat mediafire..takyah tunggu sejam..:p

p.s: banyak songgeh lak aku nie.. :)
 
Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#6
media fire... apa alamatnya? free ke? yelah benda aku nak bagi nie pun free... ada lagi yang aku nak upload
 
Top