[Percuma] Teknik Asas Bisnes Domain

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Promosi harga terendah $1.17 GoDaddy kembali lagi sempena demam Piala Dunia! Masukkan kod diskaun: SOCCER99 sebelum checkout untuk pembayaran. Maklumat lanjut, boleh baca kat sini ;)
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Kod diskaun untuk pendaftaran domain di NameCheap (bulan Julai 2010), Jimat $0.88 - LIBERTY :)

p/s: Jangan lupa World Cup malam nie, Brazil vs Holland kul 10 malam hehe :D
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Terima kasih :)

Sama2 :)

FREE ker...isk2....nak kena download nih....

Yup, memang FREE :)

Oh ya, saya dah menyiapkan ebook terbaru "PayPal Untuk Domainer".

paypal_amirul_3.jpg


>>> Sila klik di sini untuk maklumat lanjut
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Untuk semua subscribers, saya dah email laporan "Teknik Asas Bisnes Domain" versi baru untuk anda semua :)
 

doku

freshman
Joined
Nov 14, 2008
Messages
130
Points
16
perkongsian yng bernilai.da download. terima kasih :)
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
Sama2 :)



Thanks atas sokongan anda semua :)


bro bila nak kuar ebook berbayar?
bg yg lbh detail skit.. cm berminat ngn biz domain neh..
err.. bleyh bg ss latest ke.. huhu~
 

SYAHIR

freshman
Joined
Jun 21, 2010
Messages
287
Points
0
thanks bro, bes sangat e-book tu, dah x sabar nak mula ni ,
 
Top