[Percuma] Teknik Asas Bisnes Domain

aktechpage.com

freshman
Joined
Jul 4, 2009
Messages
676
Points
18
Thx for sharing

Dah pun abis membaca.

Dapat juga ilmu tentang bisness asas domain ni dan juga dapat mengetahui beberapa laman web informasi yg berkaitan dgn bisness domain ni.

eBook ini mmg beshhh :)

TQVM hamirul.com
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
niaganet said:
terima kasih utk laporan percuma bro. saya download. :) hujung minggu free insyaAllah saya akan try baca.

jiwapeniaga83 said:
tkde planning utk mengeluarkan
panduan yg berbayar?

aktechpage.com said:
Thx for sharing

Dah pun abis membaca.

Dapat juga ilmu tentang bisness asas domain ni dan juga dapat mengetahui beberapa laman web informasi yg berkaitan dgn bisness domain ni.

eBook ini mmg beshhh

TQVM hamirul.com

Alhamdulillah... terima kasih atas sokongan & komen positif rakan2 semua :)

Sekarang nie saya sedang dalam proses penyediaan ebook teknik lanjutan dalam bisnes domain... ebook nie mungkin panduan berbayar atau percuma, saya belum tentukan lagi... kalau percuma, mungkin saya akan edarkan kepada subscriber sahaja :)
 

jiwapeniaga83

freshman
Joined
Dec 23, 2008
Messages
890
Points
16
Age
39
Alhamdulillah... terima kasih atas sokongan & komen positif rakan2 semua :)

Sekarang nie saya sedang dalam proses penyediaan ebook teknik lanjutan dalam bisnes domain... ebook nie mungkin panduan berbayar atau percuma, saya belum tentukan lagi... kalau percuma, mungkin saya akan edarkan kepada subscriber sahaja :)

oo..bagus2 agak2 bile nk launch?
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
jiwapeniaga83 said:
wah..lame lg tu
ape2 pun slmt berjaya..

wawwi.com said:
Suatu perkongsian ilmu mengenai Domain yang menarik. Bagus2x.. :)
Terima Kasih.

AJ baru lihat sepintas lalu. Banyak isu diketengahkan yang dirasa AJ pun kena amik tahu. Download jgn tak download ye!

Thanks semua :) Memang rugi kalau tak download :D
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Kod diskaun terkini GoDaddy (iaitu untuk daftar / pindahkan domain pada harga $1.17 sahaja) telah dihantar kepada semua subscriber semalam... Boleh juga layari blog saya untuk maklumat lanjut :)

P/S: eBook "Teknik Asas Bisnes Domain" ini akan dikemaskini dalam tempoh terdekat. Walaupun dah update nanti, eBook nie akan diberikan PERCUMA sahaja. Untuk semua subscriber, versi terkini akan dihantar melalui e-mail nanti :)
 

eagle69

Newbie
Joined
May 19, 2009
Messages
69
Points
8
Kod diskaun terkini GoDaddy (iaitu untuk daftar / pindahkan domain pada harga $1.17 sahaja) telah dihantar kepada semua subscriber semalam... Boleh juga layari blog saya untuk maklumat lanjut :)

P/S: eBook "Teknik Asas Bisnes Domain" ini akan dikemaskini dalam tempoh terdekat. Walaupun dah update nanti, eBook nie akan diberikan PERCUMA sahaja. Untuk semua subscriber, versi terkini akan dihantar melalui e-mail nanti :)

Thanks Bro Hamirul. Ilmu domain ni memang dah lama jugak saya recee. Tabik spring sama bro.
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
eagle69 said:
Thanks Bro Hamirul. Ilmu domain ni memang dah lama jugak saya recee. Tabik spring sama bro.

HandsomeAffiliate said:
dah lama cari panduan domain ...terima kasih bro

bersahaje said:
Terbaik info dalam ni. Worth to read :). Thanks bro!

halimijuliana said:
Terima kasih ... Terbuka pintu hatiku ... Cewah

Thanks atas sokongan rakan2 semua :)

Oh ya, memandangkan pada 1 julai nie harga domain .com dan .net masing2 akan naik sebanyak 7% dan 10%... maka sekarang adalah masa terbaik untuk renew domain anda! :)

Untuk pelanggan GoDaddy, saya ada kongsikan kod diskaun terbaik yang boleh digunakan untuk renew domain .com dan .net. Maklumat lanjut boleh baca kat SINI :)
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Thanks kepada semua yang dah download :)

Untuk semua pelanggan NameCheap yang mungkin memerlukan kod diskaun, anda boleh guna kod2 berikut:

SUMMERTIME - Pendaftaran domain baru hanya $8.81. Sah sepanjang bulan jun 2010.

VALUEDCUSTOMER - Pembaharuan (renewal) domain pada harga $8.99. Hanya sah pada 15 jun 2010.

:)
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Thanks semua :)

Oh ya, untuk semua pelanggan GoDaddy... anda boleh daftar domain .COM pada harga $6.17 (iaitu $5.99 + $0.18 ICANN) sahaja! Masukkan kod: gofivgind2 sebelum checkout untuk bayaran :)
 
Top