[Percuma] Teknik Asas Bisnes Domain

Jmay

freshman
Joined
Jun 30, 2007
Messages
25
Points
1
Age
34
Bru jerk download..kena sedut ilmu nih..hehe. Thanks yer bro hamirul :)
 

budak45

freshman
Joined
Jan 24, 2010
Messages
0
Points
0
Inilah peluang keemasan untuk anda memiliki sistem yang telah menjana lebih RM 203,506.20++
hanya dengan melayari myspace/friendster/facebook/blog/tagged/ym/skype atau sebagainya..


Tidak perlu menjual barang atau mencari orang.
Hanya perlu berada di depan komputer minima 1 jam sehari
dan duit akan terus mengalir masuk setiap minit(24jam sehari)...

sebarang pertanyaan,tnye pd email ni
[email protected]
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
pehhh... mantop nie...
aku dah download and dah baca..
baik sungguh hati otai kita nie bagi ebook percuma..
ilmu yang dalam ebook nie aku rasa amat bernilai..

rasanya kalau TT bagi advance lagi teknik bisnes domain nie mesti ramai WC yang nak beli hehehehe walaupun harganya RM9X

Bru jerk download..kena sedut ilmu nih..hehe. Thanks yer bro hamirul :)

Alhamdulillah, sekadar perkongsian dari seorang newbie ( rasanya belum layak dipanggil otai lagi huhu :D )

Terima kasih atas sokongan rakan2 semua :)
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
iezat said:
Dah download jgk..tq bro

Sama2 :)

BrotherFahmi said:
owh..rupenyer ramai gak org kat wc ni tak tau lagi pasal benda ni,...

ingatkan benda ni tak ada org minat...

Sekarang nie dah ramai yang tahu :D

Terima kasih atas sokongan rakan2 semua :)
 

perindu

Newbie
Joined
Apr 19, 2008
Messages
892
Points
18
Teknik Asas Bisnes Domain
Pernah dengar domain ni macam beli hartanah kat dunia maya.
 

SponGY

freshman
Joined
Dec 21, 2009
Messages
159
Points
0
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Alhamdulillah, saya dengan sukacitanya ingin mengumumkan bahawa ebook pertama saya iaitu Teknik Asas Bisnes Domain telah siap sepenuhnya dan secara rasminya dilancarkan.....

ecover_2.jpg


Di antara maklumat yang akan saya kongsikan kepada anda melalui ebook nie ialah konsep perniagaan jual beli nama domain, tips memilih nama domain, cara menjana keuntungan dan banyak lagi.

Anda boleh muat-turun laporan Teknik Asas Bisnes Domain ini PERCUMA di DI SINI. Memang rugi kalau anda tidak mendapatkannya! :D

Ikhlas,

Hamirul

thanks, bro :)
 

ausville

Newbie
Joined
Apr 17, 2008
Messages
112
Points
16
Age
40
xleh confirm subscribe..

Could not connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
topo said:
wuish.. menarik ni..
terima kasih.. :D

SponGY said:
thanks, bro :)

Sama2 :)

perindu said:
Teknik Asas Bisnes Domain
Pernah dengar domain ni macam beli hartanah kat dunia maya.

Yup, domain boleh menjadi hartanah maya di internet jika kita tahu caranya :)

ausville said:
xleh confirm subscribe..

Could not connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)

PM sent...
 

seekers

Newbie
Joined
Oct 21, 2008
Messages
927
Points
16
Thanks bro.. info yg berguna..
nnti kalu dah beli domain tu, nak simpan kt ne?
cth domain beli kat name.com, jd kene simpan kt name.com la? ke terus jual ke?
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
ausville said:
ok dah boleh subscribe..tq bro

Sama2 :)

seekers said:
Thanks bro.. info yg berguna..
nnti kalu dah beli domain tu, nak simpan kt ne?
cth domain beli kat name.com, jd kene simpan kt name.com la? ke terus jual ke?

Yup, domain yang dibeli tu akan disimpan di akaun pendaftar domain masing2 seperti Name, GoDaddy, Dynadot etc... Kalau dapat offer best, saya biasanya akan jual terus jer domain tu... Walaubagaimanapun, kalau domain tersebut memang berkualiti tetapi belum mendapat offer yang menarik, saya syorkan untuk simpan dahulu domain tu & pada masa yang sama boleh guna Teknik-3 (dalam ebook Teknik Asas Bisnes Domain) untuk menjana pendapatan sampingan dan menambah nilai domain berkenaan :)
 

seekers

Newbie
Joined
Oct 21, 2008
Messages
927
Points
16
Sama2 :)



Yup, domain yang dibeli tu akan disimpan di akaun pendaftar domain masing2 seperti Name, GoDaddy, Dynadot etc... Kalau dapat offer best, saya biasanya akan jual terus jer domain tu... Walaubagaimanapun, kalau domain tersebut memang berkualiti tetapi belum mendapat offer yang menarik, saya syorkan untuk simpan dahulu domain tu & pada masa yang sama boleh guna Teknik-3 (dalam ebook Teknik Asas Bisnes Domain) untuk menjana pendapatan sampingan dan menambah nilai domain berkenaan :)

Oh.. mcm tu.. thanks bro..
skrg nak cari domain 3 to 4 word mmg susah la.. hehe
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
BrotherFahmi said:
besa nye teknik ni dipanggil domain flipper... kalau nak jual domain kene transfer domain kat org beli tu...

seekers said:
Oh.. mcm tu.. thanks bro..
skrg nak cari domain 3 to 4 word mmg susah la.. hehe

tenteraangin said:
da donlod.. thnx bro TT... waa sopan giler... ebook free letak kat WTS

Terima kasih atas sokongan rakan2 semua :)
 
Top