[Percuma] Teknik Asas Bisnes Domain

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Alhamdulillah, saya dengan sukacitanya ingin mengumumkan bahawa ebook pertama saya iaitu Teknik Asas Bisnes Domain telah siap sepenuhnya dan secara rasminya dilancarkan.....

ecover_2.jpg


Di antara maklumat yang akan saya kongsikan kepada anda melalui ebook nie ialah konsep perniagaan jual beli nama domain, tips memilih nama domain, cara menjana keuntungan dan banyak lagi.

Anda boleh muat-turun laporan Teknik Asas Bisnes Domain ini PERCUMA di DI SINI. Memang rugi kalau anda tidak mendapatkannya! :D

Ikhlas,

Hamirul
 

mdsyah

Newbie
Joined
Sep 14, 2009
Messages
752
Points
16
ok.dah download, thanks so much yer ;)
 

najibasaddok

Newbie
Joined
Dec 6, 2007
Messages
305
Points
16
Ilmu baru ni...dah download..tgh nak baca..thanks pd hamirul
 

Kasyidi

Newbie
Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,877
Points
38
Age
38
Salam.

terima kasih atas perkongsian.
 

saramsak

Newbie
Joined
Nov 4, 2008
Messages
386
Points
16
mari ramai-ramai dapatkan ebook ini.
untuk yang nak berjinak-jinak dengan internet marketing,
ebook ini berada dalam kategori WAJIB BACA.
:)
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
kuasadua said:
Ilmu baru ni...dah download..tgh nak baca..thanks pd hamirul

Kasyidi said:
Salam.

terima kasih atas perkongsian.

Salam, Alhamdulillah... sekadar perkongsian dari seorang newbie ;) thanks bro kuasadua & Kasyidi...

zuljamil said:
Thanks for sharing. Sharing is Caring

Yup, setuju :) InsyaAllah, banyak lagi tips tambahan akan dikongsikan dengan semua subscriber...

saramsak said:
mari ramai-ramai dapatkan ebook ini.
untuk yang nak berjinak-jinak dengan internet marketing,
ebook ini berada dalam kategori WAJIB BACA.
:)

Thanks bro Aizat... avatar baru ker? :D
 

saramsak

Newbie
Joined
Nov 4, 2008
Messages
386
Points
16

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
Niche: Bisnes domain
Rahsia: Tiga teknik diperlukan dalam bisnes domain

Pembuka kata dari Bill Gates di muka surat ke dua, perghhh memang psiko minda pembaca.

Siapa yang patut download e-book ini?

1. Semua Newbie
2. IM yang hilang punca sebab tak tahu niche apa yang perlu diceburi
3. IM yang dah bosan dengan niche sekarang
5. IM yang mula berminat dengan niche bisnes domain

Satu pendedahan yang eksklusif. Menarik dibaca dengan penerangan yang ringkas tetapi padat. TETAPI tak puas la bro hehe..

Sesiapa sahaja selepas membaca e-book ini pasti tidak sabar menunggu keluaran produk e-book terbaru dari bro Hamirul (berkenaan bisnes domain la). Saya pasti mesti dah tak lama produk e-book bro Hamirul nak dipasarkan.

Terima kasih.
 

tallbold

Senior
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,812
Points
38
sy rasa sket lagi meletup meniaga domain nie. Risiko pun rendah, cuma letih sket laar jari nak menekan google keywords

Ada sapa2 tau kalau kita beli domain dr hosting provider mcm dr sepaku ker jomhosting ker, (beli domain saja tanpa beli hosting), boleh jual balik ker godaddy atau sedo ker?
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
mujahid_is said:
Terima kasih atas pekongsian laporan ini

Sama2 :)

shaifulazhan said:
Niche: Bisnes domain
Rahsia: Tiga teknik diperlukan dalam bisnes domain

Pembuka kata dari Bill Gates di muka surat ke dua, perghhh memang psiko minda pembaca.

Siapa yang patut download e-book ini?

1. Semua Newbie
2. IM yang hilang punca sebab tak tahu niche apa yang perlu diceburi
3. IM yang dah bosan dengan niche sekarang
5. IM yang mula berminat dengan niche bisnes domain

Satu pendedahan yang eksklusif. Menarik dibaca dengan penerangan yang ringkas tetapi padat. TETAPI tak puas la bro hehe..

Sesiapa sahaja selepas membaca e-book ini pasti tidak sabar menunggu keluaran produk e-book terbaru dari bro Hamirul (berkenaan bisnes domain la). Saya pasti mesti dah tak lama produk e-book bro Hamirul nak dipasarkan.

Terima kasih.

Alhamdulillah, terima kasih atas review yang telah diberikan... InsyaAllah, lebih banyak maklumat dan tips2 tambahan akan dikongsikan melalui email :)

abdhakim said:
sy rasa sket lagi meletup meniaga domain nie. Risiko pun rendah, cuma letih sket laar jari nak menekan google keywords

Ada sapa2 tau kalau kita beli domain dr hosting provider mcm dr sepaku ker jomhosting ker, (beli domain saja tanpa beli hosting), boleh jual balik ker godaddy atau sedo ker?

Bagi memudahkan urusniaga, saya amat syorkan untuk daftar dan beli domain melalui pendaftar domain, contohnya GoDaddy. Di antara sebabnya adalah:

1. Harga pendaftaran/renewal domain yang ditawarkan adalah murah, dan akan lebih murah lagi jika membeli menggunakan kupon diskaun. Sebagai contoh, saya hanya membayar $1.19 (atau RM4) untuk mendaftar domain Hamirul.com dengan kupon diskaun :)

2. Kita mempunyai kawalan sepenuhnya terhadap domain yang kita miliki. Dengan itu, kita dengan mudahnya juga boleh pindah (push) domain ke akaun pembeli apabila selesai sesuatu urusniaga.

:)
 
Top