[PERCUMA] Teknik Advance Says! Jana Maksimum RM100 Hingga RM500 Sebulan dengan Says!

mAdam

freshman
Joined
Jan 8, 2009
Messages
80
Likes
0
Points
6
Offline
#22
Mcm mane nk download? Dh cube tp dpt msg ni:
Invalid or Deleted File.
The key you provided for file download was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on MediaFire. This occurs when the file is removed by the originating user or MediaFire.
 
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,886
Likes
2
Points
38
Offline
#33
Sama-sama bro. Good luck dalam menjana income dengan says hehe. Tiap-tiap bulan boleh dapat ni. Memang tak dapat banyak, boleh la cover cket duit minyak hehe

tq TT
,download done, reading in progress hihi
 
Joined
Mar 22, 2007
Messages
754
Likes
0
Points
18
Offline
#34
Thanks for sharing :)

Cuma pelik ckit nape bahagian 'specials' tu aku x nampak ek? :D
 
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,886
Likes
2
Points
38
Offline
#35
Sebab ruang earning dah bertukar kepada 8share. Masa ebook ni di wujudkan, 8share tak wujud lagi. Selepas beberapa hari 8share baru ada. Jadi nak tengok ruangan special kena gi 8share... Saya baru masukkan update sedikit tentang 8share. Nanti saya terus renew balik ebook ni. Dah lama nak renew tapi belum ada kesempatan. Sebelum ni saya beritahu melalui fan page saya sahaja atau ada orang tanya sahaja...

Thanks for sharing :)

Cuma pelik ckit nape bahagian 'specials' tu aku x nampak ek? :D
 
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,886
Likes
2
Points
38
Offline
#36
Alrite. Saya baru sahaja update pasal 8share pada ebook dengan lebih jelas lagi. Jadi kepada yang dah lama subscribe tapi nak dapat versi terbaru. Sila balas email yang saya hantar lepas-lepas. Saya akan reply dengan link download terus.. :)
 
Top