[PERCUMA] Teknik Advance Says! Jana Maksimum RM100 Hingga RM500 Sebulan dengan Says!

Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,886
Likes
2
Points
38
Offline
#1
Says.my kini menjadi medium menjana pendapatan sambilan dan pay per click malaysia paling popular!
Tetapi masih ramai sebenarnya yang ragu sama ada ia betul-betul memberi 'earning' atau tidak.

Jangan risau, kini lihat bukti Says 'tidak pernah gagal' membayar saya tiap-tiap bulan!


































Memperkenalkan....


View attachment NvC7OAC.jpg

Teknik Advanced Says! Teknik Menjana RM 100 hingga RM 500 sebulan Dengan Says.my!



Anda tidak pernah dengar apa itu Says?
Saya beritahu anda..

Anda tidak tahu caranya?
Saya berikan teknik..

Anda mahu rahsia saya menjana duit dengan Says?
Saya berikannya PERCUMA!

Hanya download di sini --->> http://on.fb.me/16MiU0F

atau sini -->> http://bit.ly/10IVKla



p/s: Setelah anda subscribe. Selain dapat ebook, anda akan dapat 2 tips percuma buat duit dengan says ke email anda :)
 
Last edited:
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,886
Likes
2
Points
38
Offline
#2
Thanks approve Shuth!

** RESERVED FOR FAQ **

Jikalau ada sebarang pertanyaan boleh tanya sini ya. Kot ada kemusykilan ka. Ini ebook percuma kedua saya selepas ebook Teknik Twitter Fiverr saya.. :)
 

afif99

freshman
Joined
Feb 23, 2013
Messages
21
Likes
0
Points
0
Offline
#5
thanks bro..ade sekali promote says ni kat page 100k.terus dapat rm10/...terbaik says..tapi kadang2 pelik gak earning tak naik..padahal ramai view
 
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,886
Likes
2
Points
38
Offline
#6
Yang tu bro kene tengok iklan tu balik. Ada iklan dia terima klik twitter sahaja. Macam iklan dulu ada pasal artis ajar gitar dalam youtube. Nescafe punya. Yang tu dia kira dari klik di twitter ja. Facebook dia tak terima. Jadi sebelum promote, tengok dulu iklan tu hehe... Kang deme dapat trafik free lak :p

thanks bro..ade sekali promote says ni kat page 100k.terus dapat rm10/...terbaik says..tapi kadang2 pelik gak earning tak naik..padahal ramai view
 
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,886
Likes
2
Points
38
Offline
#9
Kalau ada sesiapa mempunyai masalah nak download. Sila beritahu saya ya.. :)
 
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,886
Likes
2
Points
38
Offline
#16
Kalau berbayor tak letak kat freebies :D

Download free ke ni? :)

Sekarang agak cket offer. Masa PRU banyak juga offer, yela iklan sayangi selangor tu hehe.. Nak gila-gila punya banyak, tunggu bulan puasa.. Boleh pergi lebih 500-600. Tapi cam biasa maximum tranfer 500 sebulan. Amount lebih dia bawa ke bulan depan.. :)

Skang xde offer baru ke bos? Kt dashboard tu nmpk sume completed dh.
 
Top