Free PERCUMA !!! Produk Terbaru Saya Bagaimana Menjana RM500 Sebulan Dengan Mudah Dan Pantas!

Berikan Rating anda Terhadap produk saya ini...

  • 1 Bintang

    Votes: 0 0.0%
  • 2 Bintang

    Votes: 0 0.0%
  • 3 Bintang

    Votes: 0 0.0%
  • 4 Bintang

    Votes: 1 50.0%
  • 5 Bintang

    Votes: 1 50.0%

  • Total voters
    2
  • This poll will close: .
Joined
Oct 11, 2010
Messages
892
Likes
2
Points
18
Offline
#1
Begini Ceritanya...

Pada mula-mulanya saya ingin jual pakej ini dan menjana wang dengannya tapi bila saya fikirkan balik ,selama ini saya belum cukup puas membantu orang lain untuk menjana pendapatan pasif atau pendapatan lebih dengan produk digital.Jadi sempena Anniverssary Perkahwinan saya tidak lama lagi saya akan "hadiahkan" rakan-rakan WC semua Produk Terbaru saya :Ebook Bagaimana Menjana RM500 Sebulan Dengan Mudah dan Pantas + Software + Bonus Sekali!

Apa yang saya nak sebagai balasan dari rakan-rakan semua hanyalah DOA kan perkahwinan saya nie bahagia dunia dan akhirat dan kekal hingga ke jannah itu sahaja..

Selalunya kalau dapat barang percuma... kita kurang hargai nya...kalau nak dibandingkan dengan produk yang perlu kita bayar dengan wang ringgit kita sendiri,,tapi takpe lah..saya percaya terdapat masih ramai lagi rakan-rakan saya akan hargai dengan kualiti produk ini walaupun ianya PERCUMA!


Ikhlas Dari saya ,

Irwandy Mokhtar
 

Attachments

Joined
Oct 11, 2010
Messages
892
Likes
2
Points
18
Offline
#6
Produk yang terbaek sgt sesuai untuk newbie memulakan sebagai IM....Thumb Up..

Tapi mcm mana nak tengok video yg Getting Domain...yg tu x bole nak tgk...

- Minta Tunjuk Ajar -

Maaf tuan Naiem video tu di privatekan sebenarnya...

Cuba Link Nie pula...


Dan Terima Kasih Banyak-Banyak kerana komen tuan tu..jika tidak keberatan boleh tak tuan berikan rating utk produk saya melalui Poll/survey di atas Thread tu..tuan boleh berikan rating mengikut kehendak tuan sendiri kerana saya mahukan komen ikhlas dan membina untuk memperbaiki produk-produk saya yang akan datang nanti...

Terima kasih sekali lagi tuan...
 

naeim

freshman
Joined
Mar 16, 2010
Messages
18
Likes
2
Points
3
Offline
#7
Maaf tuan Naiem video tu di privatekan sebenarnya...

Cuba Link Nie pula...


Dan Terima Kasih Banyak-Banyak kerana komen tuan tu..jika tidak keberatan boleh tak tuan berikan rating utk produk saya melalui Poll/survey di atas Thread tu..tuan boleh berikan rating mengikut kehendak tuan sendiri kerana saya mahukan komen ikhlas dan membina untuk memperbaiki produk-produk saya yang akan datang nanti...

Terima kasih sekali lagi tuan...
Terima kasih tuan...video kat atas tu pun x bole nak tgk.. :)

Jika ada persoalan lebih lagi, bole sy hubungi tuan? Maaf kalo kurang senang untuk hubungi hanya lebih kepada forum..
 
Last edited:
Joined
Oct 11, 2010
Messages
892
Likes
2
Points
18
Offline
#8
Terima kasih tuan...video kat atas tu pun x bole nak tgk.. :)

Jika ada persoalan lebih lagi, bole sy hubungi tuan? Maaf kalo kurang senang untuk hubungi hanya lebih kepada forum..

Boleh ...tak ada masalah +Terbaik+....tuan boleh hubungi saya terus ke emel saya irwandymokhtar@gmail.com...tapi tuan kena perkenalkan diri tuan lah dalam emel tersebut takut saya terlupa pula...hehehe...maklumlah banyak sangat emel yang di terima setiap hari...+Belajar+
 
Joined
Oct 11, 2010
Messages
892
Likes
2
Points
18
Offline
#9
Terima kasih tuan...video kat atas tu pun x bole nak tgk.. :)

Jika ada persoalan lebih lagi, bole sy hubungi tuan? Maaf kalo kurang senang untuk hubungi hanya lebih kepada forum..
Aiee..hari tu saya tengok dapat main video tu..sekarang tak dapat pulak


takpe saya tengok dulu apa masalah sebenarnya..
 
Top