[PERCUMA] Petua Iklan FB Ads Cepat Approved!

PuteraWP

freshman
Joined
Dec 19, 2012
Messages
58
Points
6
bantu TT up thread,,thread yg harus di baca dan diambil oleh semua pemilik bisnes on9
 

Khairi Hafizi

freshman
Joined
Sep 23, 2012
Messages
977
Points
0
Tips Fb Ads Cepat Approve :
Waktu yang paling sesuai untuk anda menghantar iklan (Place Order) adalah ketika waktu tengah malam (12am-2am). Setkan Daily Budget anda dengan harga yang tinggi namun jangan lupa untuk pause iklan tu lepas place order. Kalau tak,bila iklan approve,anda tak sedar ads dah running dan duit anda lesap macam tu je.Bila ads dah approve,tukar balik daily budget tu mengikut kemampuan anda.

p/s: Dapatkan Petua Fb Ads Cepat Approved sekarang! Rujuk thread #1 untuk maklumat lanjut. :)
 

PuteraWP

freshman
Joined
Dec 19, 2012
Messages
58
Points
6
apa yg saya boleh cakap mengenai ebooks bro ni T.E.R.B.A.I.K !!! tu jer boleh cakap bro nanti jgn lupa version 2 eheheh riger2lah kt email den kalau dh kuar yer :)
 

PuteraWP

freshman
Joined
Dec 19, 2012
Messages
58
Points
6
thanks PuteraWP..dah habis baca ke? insyallah,nnt saya buat lagi ebook free bagi dekat korang ;)
dh bro apa yg saya boleh ckp A.W.E.S.O.M.E !!! tu jerlah pendapat saya tp mungkin orang lain lain plak kn..saya jenis suka menimba ilmu xkisahlah dh otai ke x..ilmu tu seronok jika belajar :)
 

Khairi Hafizi

freshman
Joined
Sep 23, 2012
Messages
977
Points
0
dh bro apa yg saya boleh ckp A.W.E.S.O.M.E !!! tu jerlah pendapat saya tp mungkin orang lain lain plak kn..saya jenis suka menimba ilmu xkisahlah dh otai ke x..ilmu tu seronok jika belajar :)
Bagus bro..salah satu ciri orang yg berjaya adalah mereka yg sentiasa dahagakan ilmu..manakala ciri2 mereka yang gagal adalah yang sentiasa merasa cukup dengan ilmu yang ada tanpa mahu mempelajari cabang ilmu yang baru ;)
 
Top