[PERCUMA] Petua Iklan FB Ads Cepat Approved!

Khairi Hafizi

freshman
Joined
Sep 23, 2012
Messages
977
Points
0
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Tujuan saya post thread ni sbb nak bagi ebook ni kt korang..
Ebook ni saya tulis sendiri berdasarkan pengalaman saya menggunakan FB Ads..
Walaupun bukan pakar dalam FB Ads,diharap petua ni sedikit sebanyak bantu korang mempercepatkan proses approval selepas menghantar iklan FB untuk di'review'.. :)

Ni dia ebooknya..PETUA EMAS IKLAN FB CEPAT APPROVED!
View attachment petua emas fb ads.jpg

Nak ebook ni,sila KLIK SINI

p.s: Lepas submit nama dan email,mungkin akan ambil masa untuk saya bagi download link sebab proses hantar download link dilakukan secara manual,bukan guna sistem autoresponder.Harap maklum :)

p.p.s: kalau rajin,klik 'THANKS' kt bawah thread ni k ! ;)
 

Cikgu Cinta

Newbie
Joined
Aug 17, 2011
Messages
455
Points
0
Baru download Ebook "PETUA EMAS IKLAN FB CEPAT APPROVED!" Sangat menarik isi kandungannya. Penulisan yang sangat bersantai namun memberi pemahaman yang menyeluruh. Tak sabar-sabar nak menggunakan PETUA ini :D

Ikhlas,
Amir Azros
Pendidik | Usahawan Internet | Penulis
 

Khairi Hafizi

freshman
Joined
Sep 23, 2012
Messages
977
Points
0
Baru download Ebook "PETUA EMAS IKLAN FB CEPAT APPROVED!" Sangat menarik isi kandungannya. Penulisan yang sangat bersantai namun memberi pemahaman yang menyeluruh. Tak sabar-sabar nak menggunakan PETUA ini :D

Ikhlas,
Amir Azros
Pendidik | Usahawan Internet | Penulis
Terima kasih Cikgu Cinta..nantikan kemunculan ebook petua seterusnya dari saya..hehe.. :D
 

kiebay

freshman
Joined
Nov 28, 2011
Messages
183
Points
18
pasal plak direct link pke panduan resume? xde pn ebook PETUA EMAS IKLAN FB CEPAT APPROVED!:-/
 

Khairi Hafizi

freshman
Joined
Sep 23, 2012
Messages
977
Points
0
pasal plak direct link pke panduan resume? xde pn ebook PETUA EMAS IKLAN FB CEPAT APPROVED!:-/
ouh..baru saya faham..lepas tuan isi form tu,tuan klik dekat 'back to webpage' kan? sy mmg redirect ke 'panduanresume[dot]com'..download link utk PETUA FB ADS CEPAT APPROVED tu baru je sy htr..sila check emel tuan sekali lagi..

p/s: saya tak pakai sistem autoresponder,so proses penghantaran pautan muat turun dilakukan secara manual dalam tempoh 24 jam.. :)
 

kiebay

freshman
Joined
Nov 28, 2011
Messages
183
Points
18
oooo macam tue... perkara biasa la jika berlaku kesilapan dalam marketing.. yang penting belajar daripada kesilapan.. "alah bisa tegal biasa..":-bd:-bd
 

kiebay

freshman
Joined
Nov 28, 2011
Messages
183
Points
18
terima kasih atas nasihat tuan tu..tuan dah dapat link download? :)
dah.. terima kasih.. baru habis baca.. memang info yang bagus.. saya pn terlepas pandang tentang perkara-perkara yang dinyatakan.. ranking saya bagi 9/10:-bd
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Tujuan saya post thread ni sbb nak bagi ebook ni kt korang..
Ebook ni saya tulis sendiri berdasarkan pengalaman saya menggunakan FB Ads..
Walaupun bukan pakar dalam FB Ads,diharap petua ni sedikit sebanyak bantu korang mempercepatkan proses approval selepas menghantar iklan FB untuk di'review'.. :)

Ni dia ebooknya..PETUA EMAS IKLAN FB CEPAT APPROVED!
View attachment 11065

Nak ebook ni,sila KLIK SINI

p.s: Lepas submit nama dan email,mungkin akan ambil masa untuk saya bagi download link sebab proses hantar download link dilakukan secara manual,bukan guna sistem autoresponder.Harap maklum :)

p.p.s: kalau rajin,klik 'THANKS' kt bawah thread ni k ! ;)
assalamualaikum.. kwn sudah subscribed. :)
 
Top