(PERCUMA)Panduan Newbie CB-MINIMA RM1,000 Sebulan ~ Majalah IM ~

Status
Not open for further replies.

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
Pelengkap Rahsia ClickBank

newbie-cb-copy-2.jpg


sikit.jpg


Mahukah Anda Pendapatan Lumayan Di Internet? Jika Tidak Anda Akan Terus Mengalami
Masalah Kewangan dan Kesempitan Hidup Sepertimana Sekarang!

Pelajari Bagaimana Ingin Menjana Pendapatan MINIMA RM1000 Sebulan Secara Part-Time! - PERCUMA!*

clickbank.jpg


Berapakah pendapatan saya pada 10 February 2009? Dalam lingkungan RM500 sehari!
Jangan risau, semuanya dibongkarkan dalam panduan ini.



Apa Yang Terdapat Di Dalam Panduan Ini ?
BONUS #1 - Newbie ClickBank Case Study (RM197)
BONUS #2 - Video Tutorial Membuat Sales Letter (RM97)
BONUS #3 - Video Tutorial Membuat Presell (RM57)

Rujuk tawaran ini di sini -> Newbie Clickbank
http://www.majalahim.com/CB/
 
Last edited by a moderator:

nadieyaa05

Newbie
Joined
Dec 18, 2007
Messages
1,698
Points
36
Kalau dah beli rahsia clickbank tapi nak jugak ebook newbie clickbank ni, macammana? :D
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
Kalau dah beli rahsia clickbank tapi nak jugak ebook newbie clickbank ni, macammana? :D

Sorry.. sebab kami memang develop khas produk ni untuk mempromosikan Sistem Rahsia ClickBank. Dah lama rancang, mula2 Zamri cakap kat saya sebulan lepas.

Then, setakat ni pihak Majalah IM tak decide lagi untuk publish produk ni :) So, memang eksklusif buat pembeli melalui link Majalah IM sahaja.

Thanks!

p/s: Ya, bro Richie dah jadi part of us! Welkam to the club :p

pp/s: Ok ini dia screen shot sales semalam utk salah satu akaun CB:

cb-semalam.jpg
 
Last edited:

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
abg razif.. takde di dunia penuh denan jaminan..
syurga neraka pun kita tak tau mana satu kita punya :)
apa yg penting, usaha kita..
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
pergh...sehari 100usd nie.. dijamin ke bro?

Uish saya pun bukan pakar sangat.. masih baru lagi.

So, tiada jaminan di sini. Namun, memang cara yang saya buat adalah sebijik macam apa yang saya terangkan dalam ebook tu.

Dan itulah hasilnya. ;)

p/s: Khas untuk newbie sahaja. Kalau dah advance, tak perlukan lagi ebook ini ya!
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
menarik... 1000 sehari seribu sehari... kayo pakcik den...

ho ho ho! Saya just target RM1000 sebulan jer dulu untuk baca ebook ni :)

Kalau bro nak seribu sehari tu.. kena cari produk lain lah kot. Hehe..
 

uniquelyme

Senior
Joined
Feb 18, 2007
Messages
1,001
Points
18
Age
30
Memang praktikal. Ikut A-Z, rasanya leh berjaya. Cuma kena ada jugak trial & error nih.

BTW, Adly, tak nak jual ke benda nih? Power giler stuff nih.
 
Joined
Jul 12, 2006
Messages
1,574
Points
38
Age
35
Saya sudah membaca isi kandungan ebook ini.. Berikut 5 komen saya untuk ebook ini:

1. Antara ebook yang paling baik yang pernah Team Flarebiz terbitkan..

2. Isi dan panduannya memang disusun secara kronologi

3. Taktik dan Teknik yang bagus untuk diaplikasikan

4. Bukan hanya boleh diaplikasikan kepada CB sahaja

5. Segala RAHSIA yang didedahkan adalah MANTOP !!!

:)

Namun itu pendapat peribadi saya sahaja !!!
 
Last edited:

Muhamin

Newbie
Joined
May 16, 2008
Messages
247
Points
18
Age
36
Keluar jugak akhirnya ebook ni.

Saya tertunggu-tunggu bonus ni sejak team flarebiz hantar email kata nak buat ebook ni.

Dalam ebook ni ada tunjuk cara PPC tak?
 

zyan

Senior
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,335
Points
38
ada free review copy tak? :p hahaha...

sori2.. gurau jer :D

hehe.. mesti ada yang geram bila tak dapat baca ebook ni lepas beli rahsiaclickbank tu.. ho ho ho..

labanon.. saya pun pernah dapat jugak $100 sehari tapi problem sekarang tak konsisten :( huhu..

ada tips nak bagi konsisten tak? huhu..
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
Haha terima kasih semua :)

Keluar jugak akhirnya ebook ni.

Saya tertunggu-tunggu bonus ni sejak team flarebiz hantar email kata nak buat ebook ni.

Dalam ebook ni ada tunjuk cara PPC tak?

Yup ada.. just basic PPC.. tapi kira A-Z jgk :)

ada free review copy tak? hahaha...

sori2.. gurau jer

hehe.. mesti ada yang geram bila tak dapat baca ebook ni lepas beli rahsiaclickbank tu.. ho ho ho..

labanon.. saya pun pernah dapat jugak $100 sehari tapi problem sekarang tak konsisten huhu..

ada tips nak bagi konsisten tak? huhu..

Ni guna video marketing ker? Kadang-kadang tak boleh jangkah juga...

Petua dia senang sajer... target $200 sehari.. hehe so dia akan dapat $100 sehari ;)

Hehe saya rasa bro dah tak perlukan ebook ni... sebab dah kira power jugak la tu.

Maaflah saya sendiri bukanlah pakar, tetapi sekarang sedang berusaha nak capai $1000 sehari (uish jauh lagi... namun tak musatahil!) :)
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top