Percuma daftar jadi pelanggan public gold mudah beli jual emas

Joined
Aug 9, 2012
Messages
64
Likes
1
Points
8
Offline
#1
Percuma daftar jadi pelanggan public gold pada website public gold untuk membeli emas atau menjual emas public gold dengan mudah melalui website public gold 24 jam secara online mengikut harga emas dunia.
Pelaburan emas adalah pelaburan yang menguntungkan,tapi ramai yang takut atau ragu-ragu untuk memulai pelaburan emas kerana banyak pelaburan emas yang tidah sah atau berbentuk skim cepat kaya. Jadi untuk memulakan pelaburan emas dengan yakin,cara terbaik adalah dengan mendaftar sebagai customer public gold dahulu iaitu dengan daftar free atau register pelanggan public gold pada website public gold.
CARA PENDAFTARAN PERCUMA SEBAGAI PELANGGAN PUBLIC GOLD :
1. Layari laman web public gold, iaitu publicgold.com.my
2.Klik login
3.Klik register
4.Pada ruangan registration :
Tulis nama dan maklumat anda. Tuliskan pada ruangan introducer : PG 001425, introducer name : MOHD ZAIDI BIN JUNUS, introducer mobile : 019-9185593 dan how you get to know us : dari website pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com.
5. Akhir sekali klik register...
6. Pihak public gold akan menghantar Username dan password untuk anda melalui emel. Username dan password itu anda boleh gunakan untuk membeli emas atau kunci harga emas pada website public gold 24 jam.
7. Boleh mula membeli emas public gold sama ada syiling dinar,gold bar atau dirham pada website public gold dengan klik login dan masukkan username dan passwood anda.
Pendaftaran adalah percuma, mulalah mendaftar sekarang dan cuba beli emas yang murah dahulu sperti 1 dinar atau 10 dirham perak.
Selepas anda mendaftar sebagai pelanggan public gold dan telah yakin dengan produk emas public gold, bolehlah MENJADI DEALER PUBLIC GOLD.
Kebaikkan mendaftar sebagai pelanggan public gold :
1. Menyakinkan anda dengan pelaburan emas fizikal public gold.
2. Dapat maklumat atau berita terkini yang dihantar oleh public gold ke emel anda.
3. Mudah beli emas online dengan kunci harga beli emas sendiri di website public gold atau SMS 24 jam sehari.Klik untuk CARA LOCK HARGA EMAS PADA WEBSITE PUBLIC GOLD
4. Boleh menjual emas public gold melalui kunci harga pada website 24 jam tanpa melalui dealer. Jadi anda boleh jual emas dengan senang jika kecemasan.
5. Cara mudah menjadi dealer iaitu bila anda cukup modal RM20k keatas anda boleh lock harga emas sendiri membeli emas RM20k keatas dan menjadi dealer public gold. Anda juga boleh kumpulkan lock harga emas yang dikehendaki oleh adik beradik atau kawan asalkan jumlah belian emas adalah RM20k keatas dalam satu resit atau s.o untuk menjadi dealer public gold.
6.Selamat kerana anda berurusan secara langsung dengan syarikat public gold untuk jual beli emas, maklumat dan sebagainya.Tidak perlu membawa duit tunai yang banyak,hanya berurusan di bank untuk beli emas atau jual emas dalam jumlah yang banyak.
7.Mudah membeli emas dan sah.Public gold sememangnya syarikat yang sah berdaftar dan mempunyai cawangan seluruh Malaysia yang mengeluarkan sendiri emasnya,jadi stok emas sentiasa ada. Klik tengok alamat atau CAWANGAN PUBLIC GOLD SETIAP NEGERI DALAM MALAYSIA

Tips membeli emas, klik untuk PILIH JENIS EMAS TERBAIK
Daftar sekarang dan mulai membeli emas semasa harga emas masih rendah.
Maklumat lanjut mengenai emas,teknik,cara pelaburan emas public gold klik pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com
 

bakri79

freshman
Joined
May 19, 2010
Messages
23
Likes
0
Points
1
Offline
#2
betul ke public gold dah kene black list ngan BNM?

just nakkan kepastian je

ade org tgk link terkini BNM ada nama public gold
 
Top