<<PERCUMA>>7 rahsia jana rm500-rm3000 sebulan dengan bisnes jual tudung!!

Joined
Nov 14, 2010
Messages
158
Likes
0
Points
0
Offline
#1
salam semua kepada warga forum wc.

ramai yang berminat nak buat duit dengan menjual tudung
namun masih ramai yang belum tahu rahsia sebenar
& gagal dipertengahan jalan"


KETAHUI 7 RAHSIA SEBENAR JANA RM500-RM3000 SEBULAN DENGAN BISNES TUDUNG

Bagaimana RAHSIA ini bantu tingkatkan sehingga 200% jualan tudung anda

Mulai hari ini saya akan berkongsikan pengalaman saya dalam menjual tudung selama 5 tahun.Bagaimana step by step untuk bermula,jenis tudung yang mesti anda jual,cara nak elak kerugian,modal permulaan sehingga lah kepada teknik pemasaran.

InsyaAllah dengan 7 Rahsia sulit yang bakal saya dedahkan ini boleh membantu menjadi peniaga tudung yang lebih berdaya saing.

Jika berminat sila reply 'bisnes tudung' untuk saya pm kan secara PERCUMA sahaja dan tanpa sesen bayaran pun.Jika saya rasa dah cukup dengan apa yang saya kongsikan,tawaran ini akan ditarik balik.

Terima Kasih:)
 
Joined
Nov 14, 2010
Messages
158
Likes
0
Points
0
Offline
#2
terima kasih admin :)

untuk permulaan saya buka untuk 10 orang sahaja dulu.sila reply thread untuk saya pm kan
 
Joined
Nov 14, 2010
Messages
158
Likes
0
Points
0
Offline
#4
kuota PERCUMA tinggal 9 sahaja lagi..ada lagi yang nak.sila komen thread ye
 

matheri

freshman
Joined
Feb 10, 2010
Messages
26
Likes
0
Points
1
Offline
#5
'bisnes tudung'
salam..berminat nk tuntut ilmu nie..pm sye...
 

pokleh

freshman
Joined
Dec 23, 2013
Messages
2
Likes
0
Points
0
Offline
#7
salam semua kepada warga forum wc.

ramai yang berminat nak buat duit dengan menjual tudung
namun masih ramai yang belum tahu rahsia sebenar
& gagal dipertengahan jalan"


KETAHUI 7 RAHSIA SEBENAR JANA RM500-RM3000 SEBULAN DENGAN BISNES TUDUNG

Bagaimana RAHSIA ini bantu tingkatkan sehingga 200% jualan tudung anda

Mulai hari ini saya akan berkongsikan pengalaman saya dalam menjual tudung selama 5 tahun.Bagaimana step by step untuk bermula,jenis tudung yang mesti anda jual,cara nak elak kerugian,modal permulaan sehingga lah kepada teknik pemasaran.

InsyaAllah dengan 7 Rahsia sulit yang bakal saya dedahkan ini boleh membantu menjadi peniaga tudung yang lebih berdaya saing.

Jika berminat sila reply 'bisnes tudung' untuk saya pm kan secara PERCUMA sahaja dan tanpa sesen bayaran pun.Jika saya rasa dah cukup dengan apa yang saya kongsikan,tawaran ini akan ditarik balik.

Terima Kasih:)
bisnes tudung.
saya berminat
 
Joined
Nov 14, 2010
Messages
158
Likes
0
Points
0
Offline
#18
maaf lambat reply..tak sangka ramai pula yang berminat dengan laporan saya ni..
insyaallah saya akan update laporan dan akan berikan fail pada anda nanti ya :)
 
Joined
Jan 4, 2014
Messages
25
Likes
0
Points
0
Offline
#20
Top