PENIPU BESAR di Mudah.my - HASMAWATY OTHMAN - Maybank acc : 164490043117

mirzack

freshman
Joined
Jan 13, 2008
Messages
160
Points
16
Betul tu, skrg saya pun tak nak beli cara cash in dulu ... saya pun dah kena RM1500 ... rugi saja ... barang tak dapat hati sakit

banyak tu... saya kalau pengiklan kat mudah tu tak boleh COD atau face to face dan tak de lak kedai fizikal... saya tak berani nak deal sampai ribu RM...
kat lelong lagi ok... ada rating & buyer feedback...
mudah nie lebih kepada nak sampaikan iklan kepada viewer... dari segi transaction onlinenya not very reliable, elok buat secara bersemuka...
 

bantingpro

freshman
Joined
Jan 10, 2013
Messages
50
Points
0
info sangat berguna..berhati-hatilah semua..
 

mdazhar

freshman
Joined
May 28, 2013
Messages
25
Points
0
thanks for the info.tgh usyar barang lat mudah ni
 

sharoshah

freshman
Joined
Aug 17, 2010
Messages
18
Points
0
Tak sangka pd thn 2008 lagi ada kes tipu2 ni kat mudah.my.. skrg ni lagi belambak2 lagi kes tipu..kena sll hati2 masa nak deal ye.. better COD.tu lbh selamat
 

naimhalel

Newbie
Joined
Feb 15, 2011
Messages
240
Points
16
klu nak beli kt mudah tu biar penjual tu kita blh jumpa. blh tgk keadaan barang pastu bayar terus...
 

hitcubes

freshman
Joined
Jun 23, 2008
Messages
22
Points
1
Buat report polis bro...dari no account polis boleh trace org tu...
 

Hardy Gadjet

freshman
Joined
Aug 9, 2013
Messages
11
Points
0
Risiko membeli secara online memang sentiasa ada. Tapi kat mudah memang ramai yang dah terpedaya. Berhati-hati lah ea kalau purchase secara online.
 

adrianaaron

freshman
Joined
Aug 30, 2013
Messages
2
Points
0
I never buy anything from Mudah yet. Thanks for sharing

Anyway, does anyone here know how can I post new topic on wangcyber? I am new here
 
Joined
Oct 24, 2013
Messages
212
Points
0
ramai jugak org cakap jgn beli barang kt mudah. hmm.

jom lawati website kami di uu uu uu waqaftahfizonline (dot) kom

hehe. Beronline sambil beramal. :)
 
Top