Pengiklanan Di Majalah IM - Kami Dah Ada Hampir 10,000 Pembaca!!

pedagangIT

Senior
Joined
Sep 7, 2008
Messages
744
Points
18
Age
36
Hehe.. satu transformasi akan berlaku dengan Majalah IM.

[+] Full time designer telah di hire dan mula bekerja bulan ni. April nanti boleh tengok hasilnya.

[+] Office Majalah IM di setapak dan disitulah berlakunya temubual bersama usahawan Internet :)

Jangan risau, duit yang diiklankan dalam Majalah IM... akan diguna balik untuk marketkan Majalah IM ini sendiri. Insyallah akan lebih tersebar luas. Lebih menguntungkan pengiklan juga!

pasang banner xda ke?
bro.. saya nak pasang banne pedagangIT.com
 

joko

freshman
Joined
Mar 7, 2009
Messages
102
Points
18
tq atas penerbitan majalah berkualiti ini..
saya byk bljr drpd mjlh ini
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
Okies cepat siapa mahu tempah iklan dalam Majalah IM edisi April :)
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
kalau hujung bulan tu, better masuk isu yang seterusnya.. pinjam la duit adik akak abang dulu.. hehe
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
aku dah booking iklan full page...nantikan kemunculannya...hahhahah...aku akan cuba BOM kan majalah IM ni...sebenarnya aku target budak2 U yang sedang cari kerja atau tengah belajar di semester akhir...dengar cita budak UIA ramai langgan IM ni. Tak gitu Richie?
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Richie..tak tunjuk dulu ke iklan dalam im tu kat aku...manatahu salah ker
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Salah rugi plak duit iklan tu..hehehehe

nak jugak tgk sebelum dilancarkan april08 ni
 
Top