Pengiklanan Di Majalah IM - Kami Dah Ada Hampir 10,000 Pembaca!!

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada warga WC.

Kenapa Mengiklan Dengan Kami?

Kami sangat yakin MajalahIM merupakan satu medium terbaik untuk anda mempromosi sebarang bentuk perniagaan. Malah, pengiklanan dalam MajalahIM bakal memberi anda pulangan setimpal ke atas setiap ringgit dan sen yang telah dilaburkan.

Isi kandungan
MajalahIM memaparkan informasi tentang dunia keusahawanan Internet, motivasi, kewangan, cara buat duit di Internet dan sebagainya pada setiap keluaran.

Pembaca
– Para pembaca MajalahIM yang berdaftar kini telah mencecah 5000 pembaca tetap setiap bulan. Namun, kami yakin jumlah pembaca sebenar adalah dua kali ganda daripada jumlah pembaca berdaftar.

Liputan – MajalahIM juga mendapat liputan meluas para blogger, usahawan Internet dan pengguna Internet secara umumnya.

Kekal
– Satu kelebihan utama buat pengiklan adalah iklan dalam MajalahIM bersifat kekal. Bermakna, jika anda menempah iklan pada bulan Februari, iklan tersebut masih boleh dilihat sehingga setahun akan datang, kerana pengguna Internet akan tetap mendownloadnya.

PERCUMA – Ini sebenarnya kunci sebenar kenapa anda perlu memilih Majalah IM sebagai medium pengiklanan.

Faktor-faktor di atas sudah cukup untuk menjamin bahawa pelaburan yang bakal anda lakukan pada hari ini adalah SANGAT BERBALOI dan TIDAK AKAN DIDAPATI DARI MANA-MANA.

Syarat dan Terma Pengiklanan
Bagi memastikan kualiti MajalahIM sentiasa terjaga, kami telah meletakkan beberapa syarat untuk para pengiklan. Berikut adalah syarat-syarat pengiklanan dalam MajalahIM:
• Iklan-iklan yang berkaitan dengan skim cepat kaya, pelaburan haram, hyip, forced matrix, MLM Head Hunting, autosurf, randomizer, program reseller serta website-website yang mendatangkan keraguan dan was-was tentang kesahihannya (sama ada dari segi pemilik @ produk yang ditawarkan) tidak akan dibenarkan.
• Tarikh tutup iklan bagi setiap edisi adalah 10 hari sebelum ia dilancarkan.
• Sebarang pembatalan tidak akan diterima selepas tarikh tutup tempahan. Bahan-bahan pengiklanan akan dihentikan dalam masa 10 hari setelah pembatalan dilakukan. Duit tidak akan dipulangkan sama sekali.
• Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas mana-mana kesilapan dalam iklan jika tidak mengikut spesifikasi yang telah ditetapkan. Sila periksa pengiklanan sebelum dihantar kepada pihak kami.

** Kami sudah pun mempunyai office sendiri.
** Kami sangat-sangat serius dengan pengendalian Majalah IM.
** Kami sudah ada designer sendiri yang sudah berpengalaman. Designer kami pernah bekerja di multinational company. Gaji dibayar sebanyak RM2.5K++++ setiap bulan.
** Kualiti kami semakin lama semakin meningkat. Anda dijamin puas hati.

Kadar Tempahan Iklan Bulan April dan mendatang.

+ Satu Muka Surat Penuh (RM299) - 4 unit sahaja.
+ ½ Muka Surat (RM199) - 8 unit sahaja.
+ ¼ Muka Surat (RM100) - 12 unit sahaja.
+ Audio 4 Minit (RM499) - 1 unit sahaja.
+ Review Produk (RM499) - 1 unit sahaja.


Spesifikasi Fail Digital:

Pihak kami juga menerima sebarang fail rekabentuk grafik yang direka menggunakan perisian InDesign, Illustrator dan Photoshop, begitu juga dengan fail berformat TIFF, EPS dan JPEG.

Rekabentuk Pengiklanan:
Buat pengiklan yang tidak mempunyai rekabentuk grafik, bahagian produksi kami berbesar hati untuk merekabentuk pengiklanan yang menarik dan efektif, bermula dari pemilihan konsep, rekaan dan diakhiri dengan penghasilan hasil rekabentuk. MajalahIM menawarkan perkhidmatan rekabentuk pengiklanan yang lengkap dengan caj tambahan sebanyak 30% daripada harga iklan.

Tempahan Iklan

Untuk tempahan iklan anda bolehlah hubungi saya di talian 013-2222529 untuk sebarang bantuan dan pertanyaan. Ataupun emelkan pertanyaan anda kepada kami di iklan [@] majalahim.com

Kemudian sila hantar borang pengesahan di sini: Submit Borang


 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Patut memang sticky ni bro..aku ingat nak tempah iklan satu
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Majalah ni online jer ker atau ada dalam bentuk fizikal juga?
 

Kasimo Aloi

Newbie
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,352
Points
38
harga dah naik siot..... baru semalam aku tengok taklah macam ni harga dia
 

richzuan

Newbie
Joined
Apr 13, 2008
Messages
824
Points
18
Age
32
yeap... harga dah naik.. sebab kualiti dah tip top.. pembaca pun meningkat..
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
harga dah naik siot..... baru semalam aku tengok taklah macam ni harga dia
Hehe.. satu transformasi akan berlaku dengan Majalah IM.

[+] Full time designer telah di hire dan mula bekerja bulan ni. April nanti boleh tengok hasilnya.

[+] Office Majalah IM di setapak dan disitulah berlakunya temubual bersama usahawan Internet :)

Jangan risau, duit yang diiklankan dalam Majalah IM... akan diguna balik untuk marketkan Majalah IM ini sendiri. Insyallah akan lebih tersebar luas. Lebih menguntungkan pengiklan juga!
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
berapa jumlah list dalam sistem responder tu..

bila lancar lagi.....
5K berdaftar :)

Kami tak paksa pun mereka utk subscribe. So, boleh dianggarkan paling kurang pun pembaca akan sekali ganda.

Takpe... kami dalam proses atur marketing supaya lebih ramai yang tahu apa itu Majalah IM.

p/s: Majalah IM akan berpindah ke dedicated server pada bulan ini. Sebab nak menampung jumlah download yang agak ramai pada satu2 masa.
 

Kasimo Aloi

Newbie
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,352
Points
38
wau banyak tu...... aku akan sewa untuk bulan april...

p/s richie malam ni online ym.. ada nak bincang
 

Cik Mal

freshman
Joined
Jan 5, 2008
Messages
81
Points
6
Age
33
Support produk tempatan... kalau makin banyak
sambutan, penulis pun makin bersemangat untuk
menulis artikel yang lebih berkualiti. :)

Go Majalah IM!
selaku sebahagian dari tema produksi, saya seronok membaca bait-bait ayat bro Zamri Nanyan ni.. :D
 
Joined
May 4, 2007
Messages
622
Points
16
Age
33
Labanon, nanti saya pun tolong promote Majalah IM dalam bengkel-bengkel blog saya. Produk berkualiti + PERCUMA!
 

Labanon

Senior
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,802
Points
38
Labanon, nanti saya pun tolong promote Majalah IM dalam bengkel-bengkel blog saya. Produk berkualiti + PERCUMA!
Terima kasih bro!

Yeah, semoga Majalah IM terus berkembang :)
 
Top