Pengiklanan Banner di WC

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
Buat masa ini, forum WangCyber hanya menawarkan 2 jenis iklan banner.

1. Iklan Premium
2. Iklan Berbayar

Kedua-dua iklan ini hanya akan disiarkan dibahagian forum
di sidebar sebelah kiri.

--------------------------
Iklan Premium
--------------------------
Saiz : 180px X 150px
Fee : RM45 seminggu (ahli biasa) / RM30 seminggu (WC Premium)
Tempoh Min : 1 minggu

- Iklan yang lama akan berada di atas dan iklan yang terbaru akan berada di bahagian bawah. Ini bermaksud, semakin lama anda mengiklan, semakin tinggi peluang iklan anda menduduki tempat teratas.

Cara mengiklan...


1. Isikan borang tempahan di
www.wangcyber.com/adspremium

Bagi WC premium, gunakan url yang diberikan di thread ini
http://www.wangcyber.com/forum/esklusif-area/5665-banner-ads-form-for-wc-premium.html

2. Buat bayaran sepertimana arahan yang terdapat di borang tersebut.

3. Iklan anda akan diaktifkan.

-------------------
Iklan Berbayar
-------------------
Saiz : 125px X 125px
Fee : RM21 seminggu (ahli biasa) / RM7 seminggu (WC Premium)
Tempoh min : 1 minggu

- Iklan yang lama akan berada di atas dan iklan yang terbaru akan berada di bahagian bawah. Ini bermaksud, semakin lama anda mengiklan, semakin tinggi peluang iklan anda menduduki tempat teratas.

Cara mengiklan...

1. Isikan borang tempahan di
www.wangcyber.com/ads

Bagi WC premium, gunakan url yang diberikan di thread ini
http://www.wangcyber.com/forum/esklusif-area/5665-banner-ads-form-for-wc-premium.html

2. Buat bayaran sepertimana arahan yang terdapat di borang tersebut.

3. Iklan anda akan diaktifkan.



----------------------------
Syarat-syarat Pengiklanan
----------------------------
1. Iklan yang dihasilkan mestilah tidak berkaitan dengan program HYIP,
Skim Cepat Kaya, MLM Head Hunter, Program Resseller mengarut ,
Pelaburan Internet, Autosurf, Forced Matrix , Randomizer ataupun apa-apa program
yang diragui kesahihannya.

2. Jika iklan anda tidak diluluskan, bayaran yang telah kami terima, akan kami pulangkan semula ke akaun anda.
 
Last edited:

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
kat mane banner tue tuan admin..??? sebab dah takde anak panah nak tgk banner tue tuan..?? nak beriklan nie...
banner tu bahagian mainpage forum je...
klik kat "forum" home kat atas tu..
 

Hairul WC

Newbie
Joined
Nov 5, 2009
Messages
1,527
Points
36
la macam tak taw korang nie.. :D
cuma susunan banner nyer
new banner di letak dibawah.....

p/s: bila la banner aku nak naik nie :D
 

mnf

Newbie
Joined
Dec 19, 2008
Messages
269
Points
16
iklan banner di header WC macam mane? kalau tak salah saye banner 728x90 tu..berape harga die?
 

Fizzy2012

Newbie
Joined
Jan 28, 2009
Messages
194
Points
0
saya dah tempah banner dan dah buat bayaran..harap-harap approve...amin

Mohamad Hafizi Radzuan
[email protected]
 

desa1

Newbie
Joined
Oct 22, 2009
Messages
260
Points
0
salam bro..

Saya dah tempah dan buat bayaran utk 4 minggu...harap aprv...tk
 

paulmaison

freshman
Joined
Oct 16, 2009
Messages
57
Points
0
Sekiranya saya ingin menempah mana-mana iklan selama setahun mcm mana yer?
 

Hafiy Perodua

freshman
Joined
May 29, 2011
Messages
24
Points
0
Age
34
Banner kena design sendiri ke? ada upah untuk tolong design kan banner tak?
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
iklan banner di header WC macam mane? kalau tak salah saye banner 728x90 tu..berape harga die?
ruangan banner di header buat masa ini tidak dibuka.

Sekiranya saya ingin menempah mana-mana iklan selama setahun mcm mana yer?
boleh hubungi saya terus di [email protected]

Banner kena design sendiri ke? ada upah untuk tolong design kan banner tak?
Ya.. kena design sendiri atau upah orang lain.


p/s:- sekarang ada 2 keksosongan untuk banner premium.. siapa cepat dia dapat.
 

Maheez

freshman
Joined
Mar 2, 2011
Messages
48
Points
0
saya berminat iklan yang kat Tengah2 tu... mcm mane erk, nak dapat yang tuu..
 

masradeen

freshman
Joined
Dec 2, 2009
Messages
7
Points
0
haa...bole ni...nak masukkan iklan banner..
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48

Imo Imora

freshman
Joined
Sep 7, 2006
Messages
461
Points
18
Salam Shuth. Iklan Premium masih ada lagi ke?Iklan tu dah cukup 5 ke? Bila iklan yg last akan keluar. Booking utk saya satu boleh?
 
Last edited:
Top