Pendaftaran Menjadi Sebahagian Komuniti Jutawan Secara Percuma [TERHAD]

fahmi93

freshman
Joined
Dec 9, 2013
Messages
38
Points
8
PERHATIAN:

1. Usahawan Internet
2. Affiliate
3. Financial Planners
4. Part Timer
5. Opportunity Seekers
6. Make Money Online
6. Usahawan Dari Rumah
7. Networking
8. Pelajar ingin mencari wang

Program ini adalah masih baru dan ia terhad kepada 500 ahli sahaja, tiada bayaran diperlukan untuk mendaftar jadi sila bertindak cepat !!


Apa yang anda akan dapat jika anda mendaftar menjadi sebahagian Komuniti Jutawan ini?


Kami menyediakan kemudahan-kemudahan yang terkini untuk membantu ahli kumpulan secara MAKSIMUM TANPA kos tambahan.

1. Strategi Super InterNetwork Traffic bagi meningkatkan keupayaan ahli untuk mendapatkan seramai mungkin prospek/leads yang akan menjadi aset kepada ahli-ahli.

2. Strategi FB Ads Power di Facebook. Ahli-ahli akan diajar cara dari A sehingga Z.

3. Sistem WebSMS Marketing Power. Bagi memastikan semua ahli sentiasa mendapat maklumat terkini kumpulan atau syarikat, kami menyediakan Sistem SMS Percuma.

4. Group WhatsApp – Ahli-ahli secara automatik akan dimasukkan ke dalam WhatsApp Jutawan Network Group. Segala PERTANYAAN, INFORMASI, BAHAN dan STRATEGI akan dibincangkan di sini.

5. Ahli-ahli akan mendapat senarai PENUH alamat web-web untuk iklan percuma untuk PROMOSI link. Tips-tips berkesan akan diberi.

6. Penghargaan atas pencapaian kepada ahli-ahli AKTIF dengan pemberiah HADIAH berupa telefon bimbit, tablet, tv dan sebagainya. (Informasi melalui WhatsApp Group).

7. Ahli-ahli VIP memperolehi Website Replika kumpulan yang menarik, dengan pelbagai informasi yang lengkap termasuk testimoni serta penuh daya tarikan dalam memastikan prospek YAKIN dan menyertai bisnes anda.

8. Promosi dan perkongsian kejayaan ahli-ahli kumpulan akan dibuat melalui akhbar-akhbar dan majalah-majalah. Setiap ahli akan mendapat manfaat dan promosi akan dapat dijalankan oleh ahli dengan lebih BERKESAN samada secara ONLINE mahupun OFFLINE (akan dinaklumkan di dalam WhatsApp Group).

9. COACHING dan MENTORING serta perkongsian pengalaman dari LEADER dan ahli kumpulan yang BERJAYA memperolehi pendapatan LUMAYAN.

10. Program dan latihan-latihan video motivasi dalam memimpin ahli-ahli kumpulan agar sentiasa berada di landasan yang TEPAT.

Semua ini disediakan bagi mereka yang MAHU menikmati PENDAPATAN 6 ANGKA dengan PANTAS.

Peluang dan Rezeki tidak menunggu anda. PILIHAN anda mencorakkan masa depan HIDUP anda.​

Sila klik --> Jutawan
 
Last edited:

fahmi93

freshman
Joined
Dec 9, 2013
Messages
38
Points
8
Mereka yang ajar kita macam mana nak jadi jutawan melalui internet
 
Top