Pemasaran Menggunakan Cabutan Bertuah Di Facebook??

Joined
May 15, 2016
Messages
9
Likes
2
Points
3
Age
29
Offline
#1
Kepada otai2..aku nak tnya...aku nak try buat cabutan bertuah di facebokk..tapi sebelum tu depa kena la like page aku dulu..aku bagi masa dalam 3 hari untuk pemilihan pemenang...adakan pemasaran cara ni baik atau tak baik untuk promote page fb aku...
 
Joined
Oct 14, 2009
Messages
334
Likes
5
Points
18
Offline
#2
Objektif untuk naikkan LIKE lah yer.
Kalau Page personal mungkin OK
TAPI kalau PAGE produk nanti LIKER
tak targetted.

Nanti bila nak buat Ads, kurang
sambutan.

Lebih baik guna FB Ads terus untuk
naikkan jumlah LIKE atau guna medium
blog.
 
Top