Pemasaran Menggunakan Cabutan Bertuah Di Facebook??

hasanahnaim90

freshman
Joined
May 15, 2016
Messages
9
Points
3
Age
30
Kepada otai2..aku nak tnya...aku nak try buat cabutan bertuah di facebokk..tapi sebelum tu depa kena la like page aku dulu..aku bagi masa dalam 3 hari untuk pemilihan pemenang...adakan pemasaran cara ni baik atau tak baik untuk promote page fb aku...
 

azeri

Senior
Joined
Oct 14, 2009
Messages
339
Points
18
Objektif untuk naikkan LIKE lah yer.
Kalau Page personal mungkin OK
TAPI kalau PAGE produk nanti LIKER
tak targetted.

Nanti bila nak buat Ads, kurang
sambutan.

Lebih baik guna FB Ads terus untuk
naikkan jumlah LIKE atau guna medium
blog.
 
Top